Šta je novo?

Monitor Audio Reference MR2

Generator

Slavan
Učlanjen(a)
26.03.2011
Poena
385
Interesuju me generalno misljenje u vezi ovih zvucnika, da li je neko imao prilike da ih slusa ili trenutnih vlasnika, za neku prostoriju oko 12m²

to su manje više bronze b2 koje sam imao svojevremeno, nećeš pogrešiti svakako...slušao sam ih u nešto većem prostoru i to je bilo sasvim ok...ako možeš uradi biwiring, meni je to bio solidan napredak...s kojim pojačalom bi radili?

Trenutno Exposure 2010 S2, DAC SMSL M300, Wiim Pro Plus
ih, match made in heaven...postoje tu i tamo primedbe na visokotonac, ali sa tim ampom to može biti dobitna kombinacija...istrpelo bi to pojačalo i nešto bolje, ali svakako neće biti loše...moje bronze uzeo prijatelj koji ih sluša sa naim pojačalom i kaže da je prilično iznenađen kako lepo rade, posebmo za te pare...

Бакарни каблови и пристојни сталци су обавезни.

Бакарни каблови и пристојни сталци су обавезни.
Poodrazumeva se, to se vec poseduje, od kablova Supra, Sommer, Linn, Neotech pa bih probao sta najbolje leži, stalci su čelični gde je centralni stub napunjen kvarcnim peskom

Макс 75% напуњено, добро прокуван и просушен.

Ha čoveka....
Pa šta se stalno guraš u ove adiofilmske probleme?
Ne poseduješ predznanje, ne pratiš na času, ne veruješ nikome, uzdaš se samo u svoje uši i neprekidno provociraš S, najblaže rečeno, banalnim pitanjima.
Al aj kad si tu evo ja ću ti reći zašto je potrebno da se pesak prokuva, i to dobro:
Zamisli umesto peska pirinač, ili pasulj (grašak već nije dobra analogija), dakle uzmeš kilo, ili dva, pirinča i saspeš ga u stalak i pustiš muziku.
I šta se dešava? Kad zrna uhvate ritam i počnu da zveckaju u ritmu može da dođe do rezonanse i da ceo stalak počne da zvecka i onda ti kutija nije umrtvljena a to utiče na sve ostalo, a naročito na scenu
A kad taj isti pirinač prokuvaš, šta misliš dal će onda da zvecka?
Eto, pa ubuduće malko promisli pre postavljanja takih pitanja.

Nazad
Vrh Dno