Šta je novo?

Monitor ASUS VW221 problem sa osvetljenjem

marko98

Slavan
Učlanjen(a)
11.12.2007
Poena
319
Video
[YOUTUBE]emG_AJDBdG4[/YOUTUBE]
Slike
attachment.php

attachment.php

Mislio sam da ima neki nadut kondenzator ali izgleda da je sve uredu , moze li ovo da se popravi ili ne ?

Prilozi

• CameraZOOM-20120215133540398.jpg
    CameraZOOM-20120215133540398.jpg
    459.7 KB · Pregleda: 1,863
  • CameraZOOM-20120215133720997.jpg
    CameraZOOM-20120215133720997.jpg
    342.9 KB · Pregleda: 1,790
To sto su vizuelno ok ne znaci nista.

Pretpostavljam da nemas drugi panel da isprobas da nije neka neonka otisla, pa zato uzmi i promeni sve elektrolitske kondezatore na napajanju osim onog u primaru copera (veliki debeli horizontalni) i malog odmah do njega.

To te nece mnogo kostati i eliminisaces napajanje kao moguci kvar, ako se i dalje desava isto ostaju neonke i trafoi ali za to ti vec treba ili drugi panel ili dosta znanja da isprobas sta je u pitanju.

Poslednja izmena:
To sto su vizuelno ok ne znaci nista.

Pretpostavljam da nemas drugi panel da isprobas da nije neka neonka otisla, pa zato uzmi i promeni sve elektrolitske kondezatore na napajanju osim onog u primaru copera (veliki debeli horizontalni) i malog odmah do njega.

To te nece mnogo kostati i eliminisaces napajanje kao moguci kvar, ako se i dalje desava isto ostaju neonke i trafoi ali za to ti vec treba ili drugi panel ili dosta znanja da isprobas sta je u pitanju.

Hvala na odgovoru izgleda da ce monitor u neki tv servis da ode

Дизање из мртвих...
Имам исти монитор - исти проблем. Јеси ли отклонио квар и шта је био проблем?

Ух, сад погледах видео до краја и дефинитивно није исти квар. Мој се само угаси (и панел и лампица на дугмету), па га притиском на дугме упалим. Дешава ми се када је угашен да се сам од себе упали. Ево пар дана ради без проблема.
У сваком случају, захваљујем ти на одговору...

Imao sam i ja isti problem kao na videu, sa Asusom 193D i popravka me kostala 2500 dinara, valjda su bile neke lampe u pitanju, tako mi je rekao covek.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno