Šta je novo?

Periferni uređaji Monitor 27"

Miševi, tastature, štampači, skeneri i sl.

Srle22

Slavan
Učlanjen(a)
24.11.2012
Poena
225
1000003130.jpg
Šta mislite o ovom monitoru? Da li je ovo dobra kupovina?

Da li moze neka preporuka za neki solidan monitor 27" sa razumnom cenom, recimo oko 150 eura? Ne mora da bude vrhunski, nije mu namena gaming ili neka druga zahtevna namena. Surf, neki film da se pogleda....

Pogledaj ovaj model.

Budzet model. Stalak uzas

Ovaj Xiaomi 2K je odlična kupovina, baš se lomim da uzmem jedan za rezervu :)

Taj Lenovo mi je toliko napinjao oci da sam morao da ga vratim, uz to su mu uzasni uglovi gledanja za IPS monitor, bukvalno vidis kako se zatamnjuju leva i desna strana a sedis ispred njega.

Nisam ja ni rekao da treba slepo verovati bilo čemu, ali da ništa ne treba ni odbacivati apriori. Isto tako sam rekao da i recenzija ima raznih, te ne treba slepo veovati ni svemu sto se piše po netu... Ja da mislim da je sve na čemu piše Lenovo vrhunskog kvaliteta, ne bih ovde ni postavljao pitanje već bih ga kupio. Ali proizvodu na kome piše Xiaomi prilazim sa većom dozom opreza nego prema sličnom proizvodu na kome piše Lenovo ili HP ili Samsung ili....

Znam sta hoces da kazes, ali to je nekada bilo, danas u hiper produkciji svega i svacega, ne mozes na osnovu brenda da znas dal je nesto dobro ili nije, i da li opravdava cenu koju treba dati, sto je jos bitnije. Moze taj Lenovo da bude iz najnize klase i da sluzi za fiskalne kase u marketima, sta ocekivati od njega, a sa druge strane Xiaomi da bude dobar, ja i ne znam da li oni rade za sebe monitore ili im to radi neka firma i samo brendira u Xiaomi, ko ce ga znati vise. Jedan moj rodjak uzeo Asus monitor za 15-16.000 ja goru sliku u zivotu video nisam, moj ViewSonic star 12 godina je univerzum za njega.

Vrh Dno