Milan1980
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 14.12.2018
- Poena
- 115
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Ryzen 5 3400g
- Matična ploča
- Asus A520K
- RAM
- 2x8gb Kinston
- GPU
- /
- Storage
- 1Tb Kingston Nvme
- Zvuk
- /
- PSU
- FSP pro 450w SFX
- Kućište
- Jonsbo c6
- Monitor
- Lenovo A24i
- Miš & tastatura
- Kinez
- Mobilni telefon
- S20+ i P30 lite
- Pametni uređaji
- Mi band 5
Xiaomi Air Purifier 3H
Xiaomi 360 2k pro
Zeblaze Btalk 3
- Pristup internetu
- Optički internet
- Mobilni internet
Koji monitor da uzmem, preskočio bi online, ovi modeli su na stanju u istoj G radnji na NBG pa bi tamo i kupio.
gigatron.rs
gigatron.rs
gigatron.rs
Monitor bi išao na ovaj komp (koji još nije isporučen) i namenjen za dete kao uvod u PC tj za rad sa mišem i tastaturom itd. Naravno koristio bi se i za surf, youtube, verovatno poneku igricu koliko već ovaj komp dozvoljava, dakle ništa spec.
Najvažnije mi je deo oko zaštite očiju tj koji nudi najviše. OK, imaju svi low blue light, ali da li ima još nešto gde je jedan bolji od drugog i sl.
Radni sto je prilično mali pa ja naginjem ka Lenovu jer mi deluje da ću ga najlakše okačiti na zid, ima i neke zvučnike što bi mi značilo isto zbog prostora i naravno bele je boje
.
Asus ima 1ms odziv pa možda zbog toga ipak da uzmem njega? Tesla ubačena tek onako, na papiru kao i ostali, a za drugo nemam pojma. Paneli su verovatno slični kod svih.
Može predlog i za nešto drugo naravno.

LENOVO L24i-40 23.8" IPS 67A8KAC3EU Monitor
Monitori LENOVO L24i-40 23.8" IPS 67A8KAC3EU Monitor 23.8'',IPS,1920 x 1080 Full HD,6ms,16 : 9,100Hz

ASUS 24'' VZ24EHF IPS Monitor
Monitori ASUS 24'' VZ24EHF IPS Monitor 23.8'',IPS,1920 x 1080 Full HD,1ms (MPRT - Moving Picture Response Time),16 : 9,100Hz

TESLA MC645 23.8" IPS 24MC645BF Monitor
Monitori TESLA MC645 23.8" IPS 24MC645BF Monitor 23.8'',IPS,1920 x 1080 Full HD,6ms,16 : 9,100Hz
Monitor bi išao na ovaj komp (koji još nije isporučen) i namenjen za dete kao uvod u PC tj za rad sa mišem i tastaturom itd. Naravno koristio bi se i za surf, youtube, verovatno poneku igricu koliko već ovaj komp dozvoljava, dakle ništa spec.
Najvažnije mi je deo oko zaštite očiju tj koji nudi najviše. OK, imaju svi low blue light, ali da li ima još nešto gde je jedan bolji od drugog i sl.
Radni sto je prilično mali pa ja naginjem ka Lenovu jer mi deluje da ću ga najlakše okačiti na zid, ima i neke zvučnike što bi mi značilo isto zbog prostora i naravno bele je boje
Asus ima 1ms odziv pa možda zbog toga ipak da uzmem njega? Tesla ubačena tek onako, na papiru kao i ostali, a za drugo nemam pojma. Paneli su verovatno slični kod svih.
Može predlog i za nešto drugo naravno.