Šta je novo?

moneybookers

metalpirat

Slavan
Učlanjen(a)
31.05.2009
Poena
320
hteo sam da otvorim moneybooker posto paypal ne mogu, a to je jedini nacin da mi legne novac. Sve sam registrovao kako treba, sada je problem kako da racun registrujem. Ja imam mastercard, imam viza electron i internet karticu Intesa Banke. Preko sajta nisu moglu da mi skinu novac koj je trebao da bude kao verifikacija da je to moj racun pa su mi rekli da idem i da uplatim preko banke. Kako sada to funcionise, ja sam dobio neko upustvo kako bi uplatio preko banke. U banci sam pitao oni me gledaju bledo kao da sam im trazio milion evra. Neki salteri su culi da postoji paypal ali nisu sigurni da to funkcionise kod nas, a za moneybooker nemaju pojma sta je. Cak mi je neki lik reko da je to neka prevara samo pare da uzmu.

Sta da radim i kako da registrujem svoj devizni racun tamo?

Da li mogu preko bank transfera da registrujem svoj devizni racun da uplatim 5 evra koliko treba i da cekam par dana.

Znam da ima ljudi koj su to otvorili i bio bi im jako zahvalan da mi objasne kako i sta. HVALA!!!!

Moras da otvoris devizni racun u banci.
Koja je procedura, reci ce ti tamo i traje desetak minuta, ne vise.
Posle sa tog deviznog racuna uplatis novac na svoj moneybookers nalog preko iban/swift koda.
Obavezno moras sa tog svog deviznog da uplatis da bi se poklopila imena i da bi videli da si to ti.

Koliko kosta wire transfer? Ja isto moram da verifikujem nalog tako sto cu uplatiti preko bankovnog racuna...

Ja imam Intesa American express blue i sa njom sam bez problema otvorio racun na Moneybookers i paypal-u.Pri tom su mi automatski skinuli sa deviznog racuna,poslavsi direktno banci instrukcije za placanje a meni kroz devizni izvod kao stanje na racunu.Morao sam da verifikujem putem poste i putem mobilnog racun na Moneybookers-u.To je neka sigurnosna procedura,vaznosti i tacnosti navedenih podataka.Sto je OK.Tako da sto se tice toga da moras da uplatis,nemoras.Sami ce ti skinuti.Barem sam ja tako uradio.Znaci,prvo moras da verifikujes adresu i mobilni pa sve ostalo ide samo.

Poslednja izmena:
moju visa electon karticu nece da prihvati nego jednostavno mi je poslao kako i na koj racun da uplatim kako bi registrovao svoj racun tamo. Adresu sam normalno registrovao i to je to. Sada hocu da i racun sredim, tako da videcu sutra jos jednom sta banka kaze.

moju visa electon karticu nece da prihvati nego jednostavno mi je poslao kako i na koj racun da uplatim kako bi registrovao svoj racun tamo. Adresu sam normalno registrovao i to je to. Sada hocu da i racun sredim, tako da videcu sutra jos jednom sta banka kaze.
pa ne moze elektron kartica da se registruje.....treba da registrujes internet karticu Intesa Banke

Probaj po bankama njih bar ima. Kazi da bi otvorio devizni racun ako ti dozvole wire te sice napolje bez profakture!

imam i internet karticu i nista od toga nece da prihvati pise da jedni mogu preko banke da uradim verifikaciju svog racuna i to se ceka 2 - 3 dana.

Ja danas pitao u svojoj baci (EFG) kolika je provizija za uplatu sa deviznog na drugi racun preko iban/swift koda i kazu 0.75%, ali je fora sto je najmanja provizija 13 evra.
Mislim da se vise isplati ici preko kreditne kartice.

da isplati se, ali kako da platim preko kartice kada na sajtu da li ukucam broj sa internet kartice ili visa electron kartice on ne prihvata i onda mi izlazi mogucnos na kome pise da platim preko iban/swift. Mozda je WR banka bolja pa da izvadim tamo racum i viruon karicu pa da probam tako.

True sve radi perfektno vec godinama , para i para je svuceno ...

Nazad
Vrh Dno