metalpirat
Slavan
- Učlanjen(a)
- 31.05.2009
- Poena
- 320
hteo sam da otvorim moneybooker posto paypal ne mogu, a to je jedini nacin da mi legne novac. Sve sam registrovao kako treba, sada je problem kako da racun registrujem. Ja imam mastercard, imam viza electron i internet karticu Intesa Banke. Preko sajta nisu moglu da mi skinu novac koj je trebao da bude kao verifikacija da je to moj racun pa su mi rekli da idem i da uplatim preko banke. Kako sada to funcionise, ja sam dobio neko upustvo kako bi uplatio preko banke. U banci sam pitao oni me gledaju bledo kao da sam im trazio milion evra. Neki salteri su culi da postoji paypal ali nisu sigurni da to funkcionise kod nas, a za moneybooker nemaju pojma sta je. Cak mi je neki lik reko da je to neka prevara samo pare da uzmu.
Sta da radim i kako da registrujem svoj devizni racun tamo?
Da li mogu preko bank transfera da registrujem svoj devizni racun da uplatim 5 evra koliko treba i da cekam par dana.
Znam da ima ljudi koj su to otvorili i bio bi im jako zahvalan da mi objasne kako i sta. HVALA!!!!
Sta da radim i kako da registrujem svoj devizni racun tamo?
Da li mogu preko bank transfera da registrujem svoj devizni racun da uplatim 5 evra koliko treba i da cekam par dana.
Znam da ima ljudi koj su to otvorili i bio bi im jako zahvalan da mi objasne kako i sta. HVALA!!!!