Ja sam kupio ovaj monitor posle ovog reviewa, bas je kao sto je navvedeno zbog kontrasta boje su bogatije i mnogo bolje izgledaju nego na asusu 22 od 2ms ne znam koji je model, koji i posle mnogobrojnih stelovanja nisam uspeo da namestim kao lg.
za sada, svaka preporuka.
i sta je na kraju, jel je tacno da analogni monitori ne "vide" blue ray? meni je to sumnjivo, ali ako je tacno obavezno uzimam sa DVI prikljuckom.
Garancija je 3 god na 3 mrtva pixela i vise.
Sub-pixeli (kad zaglavi sivo, plavo... sve jedno) se računaju kao ceo pixel ili to ne spada pod ceo pixel?
Nema ograničenaja u vidu 3 pixela na 10cm i slično?
Braaaate, retko koji prodavac ce ti to reci TACNO prilikom kupovine bilo kog monitora jer ni oni ne znaju ili dobiju polu-informacija od uvoznika, nije to slucajno (na par mesta pitano i nigde nisam dobio uverljiv odgovor) .
Kolko znam nema ogranicenja na shirinu precnika ... mada bi iskreno voleo da neko napise proverenu informaciju u vezi garancije LG modela, ono sto je dobro je sto su reklamacije stvarno minimalne, 2gi LG monitor i bez ikakvih problema, kao i burazerov 2gi LG, znaci 4 LG bez problema za 3 god.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari