Šta je novo?

Momo volan i ljudi iz servisa

goran11111

Slavan
Učlanjen(a)
30.08.2005
Poena
304
Kupio sam logitechov volan Momo. Sa garancijom od dve godine.
Posle par meseci pojavio se problem sa pedalama, takav da poprilicno nervira. Pomislio sam nesto je puklo ili se izdeformisalo, mada nije skoro uopste koristen
A i to sto je koristen pazen je poprilicno. Odem na internet i nadjem da postoji gomila ljudi sa istim problem,cela serija volana je felericna,i gomila saveta kako se to popravlja i par pecheva koji to popravljaju. Da otvaram volan nisam hteo jer je pod garancijom. Pechevi pomazu ali ne potpuno. Odnesem volan u firmu od koje sam je kupio i oni ga posalju na servis. Ovi kazu du su ga popravili i ja ga podignem. Posle par dana ponovo isti problem. Ja ponovo odnesem u servis, ovog puta lik iz servisa kaze da sve radi super. Ja ga ubedjujem da je kvar vec jednom bio i da se ponovio on tvrdi da volan radi super i jos je ljut sto sam ga doneo na opravku.
E sad posto sam ja volan platio poprilicno-pola mesecne plate, dobio sam garanciju dve godine, i nisam ga pokvario mojom greskom glupo mi je da se sve tako zavrsi.
Sta mi je najbolje ciniti u ovakvoj situaciji?
Pozdrav

Pa nije to prvi put da se tako nesto dogadja. Ali sve sto treba da radis je da budes uporan i da im zapretis sudom ili necim slicnim prijavom ili tako nesto. To bi ja uradio posto taj volan sam i ja gledao sa ortakom i on nije ispod 12.000 dinara.
Pozdrav

Ti si (polu)platio nesto sto ne radi i ti ocekujes od toga predmeta koji je kupljen da radi. Ako ne radi, prodavac mora da ti ispuni njegove uslove da taj predmet radi. Da sam na tvom mestu, ja bi im rekao ovu recenicu, a i ako onda nastave da se glupiraju, preti im sudom, inspekcijom, itd... Reci da ti radi prijatelj kao inspektor i da sutra dolazis sa njim - ufonjace se :)

Ako si 100% siguran da volan nije OK i imas potvrdu da je cela serija felericna,
slobodno budi uporan i zahtevaj ispravan proizvod...Ako treba pozovi i trzisnu inspekciju pa se posavetuj.

Navuci im bedu na vrat! Zovi i Trzisnu i Gradsku i sve zive. Prvo zapreti, ako nece da popuste, cepaj po inspekciji, samo ponesi racun, da se vidi da si to kupio kod njih. Moras da budes uporan, a ako to ne funkcionise, samo inspekvcija, pa neka onda vide sta ce da rade.
Evo ti tel Trzisne : 322-73-76 to je za prijave
Evo i Gradske: 322- 7000
Sredi ih.:smash:

ja bi prvo odneo i volan i masinu i demonstrirao da kod mene ne radi...

u svakom slucaju te radi/ne radi situacije su nezgodne i za prodavca i za kupca i mislim da treba imati strpljenja i razumevanja.

ako ne zbog toga, odlozi uplitanje trzisne bar zbog mogucnosti da oni demonstriraju da je uredjaj ispravan. ne znam kako to ide sa izlaskom inspektora na teren uz qratz. ko to placa i tako to...

Nazad
Vrh Dno