zendraqla je napisao(la):kada sam kod ortaka video kako radi Prescott znao sam da moj sledeci komp ce sigurno biti intel ... ono oko grejanja Prescott je skroz nerealno ... posto sam video da mu komp ne prelazi 44C u nekom normalnom radu a on mi je rekao da ide do 51C kada je bas opterecen ... mora da svi koji imaju Prescott-a nisu odvojili dovoljno para za cooler pa zbog toga im se greje ... znaci preporuka INTEL i ATi pa ti sebi nadji kombinaciju koja ti finansijski odgovara ... poz
LiquidPlasma je napisao(la):Intel 3.0C i IC7 plocu + Ati 9800 PRO (ili 6600GT kad izadje ) ako koristis za OC i za swe ostalo ILI AMD 2800+ + GF6800 ako oces za igrice. Neces pogrestiti makar koju varijantu uzeo. Mada je bolje AMD64+ :-devil-:
Kako nas narod kaze:
Isto sran*e, drugo pakovanje
Pa i GF6600GT ce biti oko 200e.LiquidPlasma je napisao(la):Vidi zagradu
zendraqla je napisao(la):pa a64 ne vredi gledati bez windowsa za 64-bitne procesore !!! a do tada ce intel da izbaci neko cudo pa ce opet biti bolji ... i za ove 2-2.5 god koliko imam ovaj komp zavoleo sam amd ali INTEL je stvarno mnogo bolji ... poz
Intel poodavno ima 64-bitni CPU...zendraqla je napisao(la):jeste logicnije ali stvarno bi radije sacekao 64-bit Intelov procesor ... mada nije ni to lose ... nece se sigurno zeznuti !!!
hahaha...intel je intel a sve ostalo je ostalo....u klompe se ne razumem.a i recnik ti je prilicno frivolan...nije bas za ovakva mesta....vise za obucarske radnje.... Savet:ipak kao moderator trebao bi reci "do moga" da izbacis na ovakvim mestima..(plus sto si pogresio i padez)....imao sam igraonicu i amd i ostale tkz cpu vise nemogu ocima da gledam...intel i gotovo!A ko je napravio prve klompe, taj sigurno pravi danas i najbolje cipele, je l' tako? Logika do moga. U ovom topiku biseri sve sustizu jedan drugog...
carnivora ursidae je napisao(la):hahaha...intel je intel a sve ostalo je ostalo....
carnivora ursidae je napisao(la):....imao sam igraonicu i amd i ostale tkz cpu vise nemogu ocima da gledam...intel i gotovo!
carnivora ursidae je napisao(la):hahaha...intel je intel a sve ostalo je ostalo....u klompe se ne razumem.a i recnik ti je prilicno frivolan...nije bas za ovakva mesta....vise za obucarske radnje.... Savet:ipak kao moderator trebao bi reci "do moga" da izbacis na ovakvim mestima..(plus sto si pogresio i padez)....imao sam igraonicu i amd i ostale tkz cpu vise nemogu ocima da gledam...intel i gotovo!
Ako sam dobro shvatio, to znači da postoji bar još jedan AMD, pored onog za koji mi (koji nismo iz kraja) već znamo?carnivora ursidae je napisao(la):mozda je amd uznapredovao ali u mom kraju kod svih nas vazi pravilo da je intel je samo jedan.
Ne oseca opterecenje?!? :shock:carnivora ursidae je napisao(la):Ipak mislim da je pravi test u igraonici kada se masina usijava 16 sati dnevno.sada imam kod kuce lga 775 intel 2.8(ht).taj ne oseca opterecenje.renderovanje,kompresovanje i sl.radi kao od sale.i normalno,jako sam zadovoljan.
Dobar ti je taj kraj...carnivora ursidae je napisao(la):mozda je amd uznapredovao ali u mom kraju kod svih nas vazi pravilo da je intel je samo jedan.
a mozda je covek samo odvojio dovoljno para za cooler i napajanje ...I kako to da PRESHOTT ti se ne greje?
zendraqla je napisao(la):a mozda je covek samo odvojio dovoljno para za cooler i napajanje ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari