Šta je novo?

MOLIM za pomoc oko konfiguracije

pedjica

Čuven
Učlanjen(a)
05.04.2004
Poena
609
Cao.Hteo bih da zamolim sve koji su u toku sa racunarskim komponentama za pomoc. Potrebna mi je konfiguracija do 400 evra, koja ce imati sledece komponente:
monitor 17" flat,graficka(nista posebno,neki srednji nivo,da ima tv out-malo jaca od npr nvidia gforce 4 mx 440), ploca i procesor??(kvalitet i stabilnost su dosta bitniji od brzine), hard disk 80GB,kombo rezac-dvd citac, ram 512,modem koji je najbolji za staru analognu centralu, kuciste, kuler, napajanje,
i zvucnici(2.1-dva satelita(od otprilike power(rms) 20 Watts(10+10wats) i vufer oko 30 watts RMS).Napominjem da mi je za sve komponente najbitniji kvalitet!
Unapred zahvalan!!!!

Tesko da ce se to uklopiti u 400 eura.

Jaaako tesko ces sve to dobiti za 400 eura. Za 500, skroz moguce.

Evo i jednog predloga, malko vise para, ali je konfa skroz dobra:

Ploca: Mercury (EPoX) nForce2 (ili EPoX 8RDA3I)
Procesor: AMD Sempron 2200+ BOX
Memorija: 2x256MB Kingmax
HDD: Seagate/WD 80GB
Grafika: ATi 9250 128MB 128 bit
Monitor: hm, ne znam, ni jedan 17" mi se ne svidja...
Kuciste, mis i tastatura po izboru (izgled) ali sa minimum 350W napajanjem
O combo uredjaju ne znam da li treba razmisljati, pogotovo ako se za ~25-30 eura vise moze pazariti DVD/RW 16x
Zvucnici: definitivno Neo, G25 je malo skuplji, oko 45 eura, a M25 mislim da bi se uklopio odlicno...

Sve ukupno: ~550 Eura sa monitorom (nek je 130 eura)

Poslednja izmena:
Prijatelju kakva je ovo kontradiktornost ? Bitan ti je kvalitet, a neces da platis ? Pa gde to ima ????
Nisi rekao da li hoces novo, a predpostavljam da hoces. Evo i BlackNeo ti je rekao > tesko. Nesto najminimalnije novo ti dodje oko 500 evra pa ti vidi. Ustalom pogledaj malo oglase, paces videti.
Srecno.

Neku socijalu. Na primer:

AMD Sempron 2200+ BOX
Asus/MSI integracija
CD/RW LG/Benq/nije ni bitno ustvari...
HDD 80GB Maxtor
256MB DDR400 PQI
Samsung 793s
ATX 350W
Mis+tastatura
I neki 2.0 spikerfoni

Ako bolje nadjes, odma kupuj :D

K'o sto bi rekli stari tajlandjani ne moze i k u dupe i dusa u raj batice za 400 moze da se dobije neka integrisana ploca kt400 sa onim smeshnim kineskim zvucnicima i da poshto ti je bitan kvalitet mozda si razmishljo i o nekom licenciranom xpsp2 + office i taj rad e da nemoj da zaboravish na pdv pa dodaj i josh neku paru na prevoz, dva i tako to i opet tje da ti ispadne preko mnogo hehehe :)
obozavam optimiste
gde se dobro jede za dz a posle ne chaste batinama pitao sam se uvek pozdrav
ps ako nadjesh neshto tako javi i nama pa da se i mi ogrebemo

Prijatelju o kvalitetu za 400e i to novom nema reci za te pare mozes da kupis neki novi krs ili nesto polovno sto ti bas i ne bih preporucio. Znaci strpi se malo skupi jos parica i kupi pravu masinu. Pozdrav !!!

Nazad
Vrh Dno