Šta je novo?

Molim za pomoc-MSI AFTERBURNER

Boban75

Slavan
Učlanjen(a)
27.11.2008
Poena
309
Unapred se izvinjavam moderatorima ako ovo pitanje nije bas vezano za ovu temu. MOLIM VAS ZA POMOC:Molio bih nekoga da mi pomogne ako je imo slican problem: Instaliro sam MSI Afterburner(program za klokovanje grafika), otvorim ga ,odem u setings, pa monitoring i dole oznacim sve stavke (in OSD) I cekiram dole- Show in on- Screen display pa na karaju OK, i kad udjem u igru bilo koju, sve mi lepo pokazuje a nigde nema da pokazjue frejmove FPS, A PRE ZADNJE INSTALACIJE WINA 7 64 NORMALNO MI JE SVE BILO.Ako neko zna sta je bicu mu zahvalan da podeli samnom. evo slike kako sam pre imo normalno i kako treba da bude-sve imam isto samo nemam ovu prvu stavku:D3D11 : 60.1 FPS NI NA JEDNOJ IGRI MI NEPRIKAZUJE FPS. POZDRAV ZA SVE I HVALA UNAPRED! Da napomenem, probo sam i sa programom EVGA PRECISION i sa programom FRAPS ma nema frejmova pa bog! Znaci pogledajte na SLICI ,,CAPTURE,, kako bi trebalo da bude, a na slici ,,CAPTURE 2 nemam tu prvu stavku--D3D11 60.1 FPS.

Prilozi

• Capture1.PNG
    Capture1.PNG
    89.1 KB · Pregleda: 91
  • Capture2.PNG
    Capture2.PNG
    83.7 KB · Pregleda: 63
  • Capture.PNG
    Capture.PNG
    149.7 KB · Pregleda: 52
Jesi l strikirao fps? Treba prvo da ga striknes pa onda u osd.

Framerate nije stiklirano, to ti je FPS.

Ma netreba da se cekira FRAMERATE, ali nevredi cekiro sam i to i probo i nevredi nece pa nece , verujte nespavam ni dan ni noc a nemogu da odgonetnem sta je problem!!!

Nemogu da dobijem ovako pa bog neznam vise sta da probam verujte!

Prilozi

• Capture.PNG
    Capture.PNG
    149.7 KB · Pregleda: 48
Na slici ti nije stiklirano da pokazuje FPS u OSD-u ? Koja ti je verzija Afterburner-a ? Skini poslednju ako koristis neku stariju, ranije sam imao isti problem kada je u igrama ukljucen DX10 ili DX11 sa starijim verzijama tj. pokazivao mi je FPS samo u DX9 ..

Zadnja mi je verzija 2.2.3 i nece , probo sam i da cekiram FRAMERATE ali nece opet isto, mada kad cekiram fram rate onda mi nestane sve dole ceo meni posivi tako da nedobijam time nista , a tacno znam da to netreba da se cekira FRAMRATE jer mi pre radilo sve normalno nisam vise pametan!!!

Kod mene je kao sto stoji na slici i sve radi kako treba. Jel ti je tako u vise igara ili imas problem u samo jednoj (mozda samo jednu trenutno i imas?) ?

Kao sto rekoh imao sam ranije problem gde mi nije ocitavao u DX10/11 modu, mozda je do same igre nesto ako je samo jedna u pitanju ..

Prilozi

• Untitled.png
    Untitled.png
    64.4 KB · Pregleda: 75
OCz: druze, pa nije isto kod tebe i mene jel vidis da kod mene je na zadnjem mestu FRAMRATE i nemogu pored da ga cekiram sa OSD, a kod tebe je na predzadnjem mestu i tebi dozvoljava da cekiras sa 0sd zato ti i pokazuje FPS- u cemu je sad tu problem. Inace ni u jednoj igri mi nepokazuje FPS ni u crysis worhead, ni u batellfield 3 ni u metrou nigde

I kod mene je tako, i radi bez problema, mora da stikliras Framerate, to je FPS kazem ti jos jednom.
Mora da kliknes na stiklicu.
Deinstaliraj pa ponovo instaliraj AB, mozda je nesto zabagovao.

ab.jpg

Poslednja izmena:
Deinstaliro sam i ponovo instaliro i isto majko moja,ali me cudi zasto nemogu ja da cekiram FRAMRATE a da mi se pojavi OSD pored a kod vas moze, najgore sto znam da je FRAMRATE oznacava frejmove da ih prikaze.Nisam pametan sta jos da probam.HVALA VAM SVIMA NA POMOCI!!

Evo sta se desi kad poplavim FRAMRATE ili cekiram, dole mi se sve igubi i samo mogu da kliknem OK.Kad kliknem na OK i krenem igru bilo koju opet isto sve-neocitava FPS pa bog!!

Prilozi

• Capture1.PNG
    Capture1.PNG
    265.3 KB · Pregleda: 58
Ali kad sam poplavio FRAMRATE nema pored da mi se pojavi OSD a neznam zbog cega u tome je problem a neznam sta je , zato kod vas i radi bez problema jer pored FRAM RATE kad cekirate stoji OSD.

Klikno sam druze 1001 put i probo ali bez uspeha, nece da prikaze FPS pa nece!!!

Greska. Probaj raniju verziju afterburnera.
Na ovoj slici se ne vidi da si strikirao.

Poslednja izmena:
Druze da si mi reko i da sam lud nebih se naljutio , a kamoli da nisam bistar, probao sam 1001 put da zakacim i kvacicu ali isto neprikazuje frejmove! ALI OPET HVALA TI NA POMOCI.

Prilozi

• Capture 2.PNG
    Capture 2.PNG
    120.1 KB · Pregleda: 38
I opet dobijem isto!!! mislim istu sliku bez FPS

Prilozi

• Capture2.PNG
    Capture2.PNG
    83.7 KB · Pregleda: 26
Poslednja izmena:
A jesi li raniju verziju probao?
Na ovoj prvoj slici si ga strikirao ali nisi stavio osd

Poslednja izmena:
Druze moram da ti se poklonim i zahvalim , resio si mi problem kao i ostali naravno. Evo sta nisam znao-Kad sam stikliro kvacicu FRAMERATE nisam znao da treba da kliknem i na OSD pa da opet cekiram dole SHOW IN ON-SCREEN DISPLAY pa na OK. Sve radi sad kao pre i prihvatam da nisam bistar mnogo ali zato postojite vi dobri i pametni momci , pa da nama koji se slabo snalazimo pokazete.HVALA VAM PUNO I PUNO POZDRAVA ZA SVE VAS!!!

A dobro je da ga rijesismo vise. Al isto se vise igraj no sto ces gledat u fps metar.

mmsandi: da znas da cu te poslusati. jos jednom hvala i pozz za tebe!!

Da znas da mi je doslo da dodjem kod tebe da ti namestim, vidis kako je prosto samo da si citao sta pisemo. :p

Sad i ja vidim, da sam samo malo mucno glavom zavrsili bi zacas ovako vas namuci , ali zato ste vi tu HVALA SVIMA! verujte pao mi kamen sa srca. Imam jos jedan problem na racunaru sovtverski ,ali neznam da li smem ovde da vas pitam ili da otvorim novu temu!!

Pitaj slobodno.

Zna li neko zasto samo na battlefield 4 ne radi monitoring na MSI AB?

Ima li kakvih naznaka da ce izbaciti verziju koja radi ? Neka beta mozda ?

Nazad
Vrh Dno