Praga2x30mm
Čuven
- Učlanjen(a)
- 30.10.2003
- Poena
- 620
Sta je kod TFT monitora najvaznije.Video sam neka osvetljenja,milisekunde itd...,posto planiram da uzmem 19-icu.
Hvala unapred
Hvala unapred
Tvrdnja da sve ispod 16ms vrši pos'o je jednostavno netačna.Informacija koju sam procitao negde na netu: ljudsko oko moze da registruje 40 slika u sekundi sto znaci da je bitno da je odziv <25ms, sve ostalo oko nece registrovati, tako da sve ispod 16ms vrsi pos'o.
Nisam baš siguran da se u sve brand name modele iz srednje klase ugradjuju A grade paneli.Kada bih danas kupovao monitor, to bi bio sigurno brand name iz sredje klase jer su u njih sigurno ugradjeni A grade paneli.
Onda idi npr. u temu o Samsungu 971p (http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=109746 ), i ljudima kojima smeta ghosting na 6ms objasni da im je 16 ms dovoljno.Prvo, stojim iza toga sto sam napisao;
Tačno.drugo, ovo je forum koji sluzi tome da sto vise nas izrazi svoja iskustva koja mogu biti i razlicita;
Onda naglasi da je to u pitanju, i eventualno napiši neku informaciju o veličini tog iskustva (npr. testirao sam xx monitora sa tim i tim softverom i sl.).trece, moje recenice koje si citirao ne zvuce kao savet, vec prenosenje licnog iskustva odnosno saznanja.
Onda idi npr. u temu o Samsungu 971p (http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=109746 ), i ljudima kojima smeta ghosting na 6ms objasni da im je 16 ms dovoljno.
Tačno.
Onda naglasi da je to u pitanju, i eventualno napiši neku informaciju o veličini tog iskustva (npr. testirao sam xx monitora sa tim i tim softverom i sl.).
Pozdrav.
Sta je kod TFT monitora najvaznije.Video sam neka osvetljenja,milisekunde itd...,posto planiram da uzmem 19-icu.
Hvala unapred![]()
U pravu si, izvinjavam se. Hteo sam samo da unesem ispravku, da neko ko ovo čita ne bi bio doveden u zabludu. Nažalost nekima je jako teško da prihvate da ih neko ispravlja. Sve što sam hteo da kažem nalazi se u postu #9, neka neki moderator slobodno pobiše sve moje postove nakon toga.@boban712 & banzaiii
Postajete dosadni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari