Šta je novo?

Molim vas za Pomoc!!!

Vlada_PA

Slavan
Učlanjen(a)
16.05.2005
Poena
309
Da li se isplati menjati Sapphire Ati Radeon 9550 VIVO 128MB/128bit NOVU za Gigabyte ATI Radeon 9600PRO, AGP8, 128MB/128bit POLOVNU + da doplatim 15EUR ???????

jel to ok i jel se to isplati?

Molim vas za brz odgovor

Poslednja izmena:
Ako taj tvoj Sapphire moze iole da se overklokuje, jok...

p.s. Pogotovo ako nekada moze da ti zatreba VIVO...

Ako koristis ViVo, ne, ne isplati se. RV350 implementiran je i na 9550 i 9600 seriji GPU, izuzev 9600XT kod kojih je RV360. Frekvencija rada 9600PRO je 400/600. Dakle, imao bi procesor i memoriju koji rade na visoj frekvenciji po default-u.
Ne, ne isplati se, posto ViVo kompenzuje PRO, tako da ili zameni bez doplate, ili overclock-uj trenutni primerak. Core ces prakticno sigurno overclock-ovati do 400MHz, za memoriju, ovisi o modelu i parametrima.
Ne isplati se novo za polovno uz takve uslove.

Poslednja izmena:
ne mesec, nego nedelju dana koriscena

a ova je 13 meseci stara pa sada vi vidite

nego , meni vivo stavrno ne treba meni je stalo do igara, tako da li bih trebao da uzmem uili ne ako mi vivo ne treba i ako mi samo treba za igre

Bar sam bio blizu ... Pa obe kartice mogu overklok, ova kao 9600 a druga kao 9600XT pa ne moze se tako porediti ako klokujes jer se obe mogu klokovati. Na te 9600PRO je isla 2 godine garancija tako da to nema veze starost ali opet to se mora u praksi pokazati ... probaj obe pa ces vidis sam.

Koliko mozes da overklokujes tvoj 9550? Ako ide blizu granica 9600Pro (sto mnogi mogu, a mogu i dosta preko) onda ne vredi menjati, ni za 5 eura doplate...

Ako pak ne moze da se klokuje (?!?), onda zameni pa jos naklokuj 9600Pro i vozi :)

Dzabe sva prica na ovom forumu, kad krsh ljudi jos razmislja na taj nacin i to pogotovo na foru: "Cuo sam..." :S:

Poslednja izmena:
Vrh Dno