Šta je novo?

Molim vas, pomagajte!

Delija

Čuven
Učlanjen(a)
03.01.2002
Poena
905
Trebaju mi sto pre Visaton drajveri:
2x W130SC i SC4ND.

Pogadjate, trebaju mi za centralni zvuchnik. Nema ih u ITC-u ni u Dayens-u, a ne cheka mi se 2 meseca, ako ih naruchim.

Ako imate bilo koju informaciju gde bih to mogao da nadjem, bicu vrlo zahvalan.

poz.

Izgleda da ces ipak sacekati. Dayens je bio najpouzdaniji sto se tice Visaton jedinica. Vidi sa njima ako mozes da kaparises, pa da ti stigne sa prvom sledecom turom bilo sta da im stize sa prvom sledecom. Ako su im ture na 2-3 meseca, onda je stanje sa Hi-Fi-jem u ovoj zemlji stvarno jadno, i sve jadnije.

Nazalost, upravo su mi oni rekli da cu da se nacekam.
Inace, sta mi ti predlazes, da cekam, pa da napravim tu kombinaciju koju sam zamislio - po meni ubedljivo najbolji odnos cena/performanse ili da uzmem neki fabricki centar, ili mozda da stavim neke druge drajvere, a da me ne kosta vise od 150-170 evra?

poz.

Delija je napisao(la):
Nazalost, upravo su mi oni rekli da cu da se nacekam.
Inace, sta mi ti predlazes, da cekam, pa da napravim tu kombinaciju koju sam zamislio - po meni ubedljivo najbolji odnos cena/performanse ili da uzmem neki fabricki centar, ili mozda da stavim neke druge drajvere, a da me ne kosta vise od 150-170 evra?

poz.

Mozes da probas sa Monacor jedinicama. Ima i projekat za centralni zvucnik. Ne bih 100% da tvrdim, ali mislim da je kombinacija i bar malo bolja od Visaton, a moglo bi da izadje i koji Evro manje. E sad, oni koji to dovlace od napolje garantuju 15 dana isporuku, ali znas vec kako su chrste te garancije kod nas.
Nastavak na PM.

Vrh Dno