Šta je novo?

Molim uputstvo za 3DMark**

dzejzel

Slavan
Učlanjen(a)
24.09.2004
Poena
304
Molim vas da mi neko napise uputstvo za 3DMark03 i 05.
Mislim na podesavanja u ccc-u, kako tacno treba da budu da bih mogao da uporedjujem sa drugim rezultatima na forumu.
05 nisam jos instalirao, ali sam u 03 imao samo jednu opciju za testiranje posto nije registrovan (ili kupljen) softver, pa me zanima da li treba da testiram sa tom opcijom ili da jurim punu verziju pa da podesavam odredjeni tip testa...
Unapred hvala.
Izvinjavam se ako tema vec postoji, u tom slucaju prosledite mi link.
Poz

dzejzel je napisao(la):
Molim vas da mi neko napise uputstvo za 3DMark03 i 05.
Mislim na podesavanja u ccc-u, kako tacno treba da budu da bih mogao da uporedjujem sa drugim rezultatima na forumu.
05 nisam jos instalirao, ali sam u 03 imao samo jednu opciju za testiranje posto nije registrovan (ili kupljen) softver, pa me zanima da li treba da testiram sa tom opcijom ili da jurim punu verziju pa da podesavam odredjeni tip testa...
Unapred hvala.
Izvinjavam se ako tema vec postoji, u tom slucaju prosledite mi link.
Poz
Sa ne registrovanom verzijom jedino ne mozes da odredjujes koje testove da radi, a koje ne i jos neke sitnice. Sto se tice rezultata nemoj da brines, dobices rezultat sa default podesavanjima, tj. bas onaj koji i treba da uporedjujes sa ostalima.

Poslednja izmena:
Jel može neki konkretan link gde mogu konkretno da uporedim rezultate svoje mašine sa drugima?

Na www.futuremark.com se nisam baš najbolje snašao...

Znaci sa neregistrovanim jednostavno pokrecem jedini moguci oblik testa i to uporedjujem.
A sta je sa CCC podesavanjima? Ja sam na podesavanju za 3D prvo stavio na sredinu ono prvo podesavanje koje je za za sve opcije zajedno,pa sam onda jos iskljucio vait for vertical...(jer sam negde procitao da to treba da se iskljuci,a ostalo na default),to znaci da je antistropic... i antial... stavio na aplication preference... a one ostale ne mogu da se setim.
Ako moze detaljnije sta treba da podesim u ccc, da li treba na minimum ili sredina i sta od toga...
Inace testiracu sa 4.10 catalistom sa razlicitim klok varijantama.
Usput dokle je prakticni max klok hinix memorije 3.3ns u tsop obliku,mislim na to dokle su je terali bez dodatnog hladjenja? (cisto da se ne zaletim previse)
Poz

dzejzel je napisao(la):
Znaci sa neregistrovanim jednostavno pokrecem jedini moguci oblik testa i to uporedjujem.
A sta je sa CCC podesavanjima? Ja sam na podesavanju za 3D prvo stavio na sredinu ono prvo podesavanje koje je za za sve opcije zajedno,pa sam onda jos iskljucio vait for vertical...(jer sam negde procitao da to treba da se iskljuci,a ostalo na default),to znaci da je antistropic... i antial... stavio na aplication preference... a one ostale ne mogu da se setim.
Ako moze detaljnije sta treba da podesim u ccc, da li treba na minimum ili sredina i sta od toga...
Inace testiracu sa 4.10 catalistom sa razlicitim klok varijantama.
Usput dokle je prakticni max klok hinix memorije 3.3ns u tsop obliku,mislim na to dokle su je terali bez dodatnog hladjenja? (cisto da se ne zaletim previse)
Poz
Kad se ucita 3Dmark samo klikni na benchmark i dobices rezultat koji treba da poredis sa ostalima

A kad "nabavis" :d registrovanu verziju, onda ostavis ukljucene samo Game testove, da ne bi bezveze gubio vreme.

Nazad
Vrh Dno