Šta je novo?

molim pomoc

Učlanjen(a)
14.08.2011
Poena
151
kupila sam huawei u8110 pre 3 mes. jos je pod garancijom mada niko nezna kako da ga popravi.pre par dana sam na moru napravila nekih 500 slika koje je sd kartica posle 200-te pocela da pakuje u neki svoj poseban format i nikako ne mogu da ih otvorim vristi mi se. Prebacila sam ih u kompjuter ali mi izbacuje kao nevazece slike imali pomoci i sta da uradim kome da se obratim a povrh svega se desilo to da mi se na displeju ikonica brojaca i datoteke preklopila jedna preko druge heeeeelp:(

Ako ti je u telefonu kartica koju ste dobili uz telefon iz mts-a problem je do kartice... i tesko da ce moci da se ispravi. Dosta ljudi se zali bas na takwe probleme sa memorijskom karticom koja je dosla uz telefon iz mts-a a i sam sam jedan od njih... jednostawno sve se corupt-uje na kartici posle nekog vremena, jedino resenje je otici i kupiti novu karticu. Mozda neko drugi moze da ponudi resenje kako da izvucete slike sa te kartice, ja do sada nisam uspeo nista da izwucem kako valja posle corupt-ovanja na kartici. Pozdrav

Nazad
Vrh Dno