Šta je novo?

Molim pomoc za plocu

• Začetnik teme Začetnik teme OCz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

OCz

Slavan
VIP član
Učlanjen(a)
25.11.2007
Poena
440
Drugu se sprzio 20pin konektor na ploci zbog napajanja i sad planira da uzme nov komp a stari ce da ostavi sestri samo sad mu treba nova ploca pa da ga sklopimo.
Inace za AMD-a ploca, a ne znam koj mu je tacno CPU 1.8GHz je stock 2600+ ili tako nesto.
Uglavnom ne X2 nego ima jedno jezgro stari AMD.
Znaci ploca za tog AMD-a, DDR memara, valjda je njegova klasika pa je 400MHz.
Posto je ne znam uopste te stare ploce za P4 i AMD treba mi neki predlog.
Nista specijalno da je sto jeftinija samo, on ne zna ni O od Overclock niti kako procesor izgleda, samo mu treba ploca na koju da nakacimo sve i da da sestri taj komp a ja cu mu sklopiti novi za par dana.
I da, samo da ima da se kupi znaci pcberza,itsvet....sto jeftinije i da ima da se kupi a ne trazi,bilo koja samo da sljaka.
Hvala..

*edit* ovaj,njegov je AMD Athlon valjda, znaci to je Socket A ako se ne varam.
Naso sam neku ASRock K7S41GX 40e pise da je mamara 266MHz i 333MHz jel ovo ok? ja sam na starom P4 imao memaru na 400MHz, mada on ima neku koju je dobio uz komp nista slavno pa i pretpostavljam da je verovatno 333MHz a i ako nije nece mu smetati da izgubi 67MHz posto sestra korisiti komp za net samo...
Ima nesto jeftinije od ove ploce ?

Poslednja izmena:
Ova ploca ima FSB 333(166)/266(133)/200(100) i ako mozes nadji neku koja tera FSB i na 400(200) zbog procesora (ko se ne varama taj CPU ide i na 200).. gre'ota da se ne iskoristi.. 😀

Dilema je sledeca: Sempron 2600+ za socket A ili Athlon64 2600+ za 754 podnozje. Samo ova dva sa ovom oznakom rade na 1.8GHz. Ipak je potrebno detaljnije objashnjenje.

stvarno bre daj oznaku sprzene ploce!!! I ako je socket a,ne sakati coveku vec stariji komp sa plocom koja ne izvlaci iz rama 400mhz.....

Uf,uf nisam bio kuci i bez neta sam bio 10-tak dana, nista aj hvala na odgovorima, nije me slusao i odneo je ceo komp u Eurolink gde ga je i uzeo 2003, i ja sam bio sa njime i sad tamo neki lik dodje i pocne nam ke*** kao sta smo ga otvarali kao mi smo budale i ne razumemo se a oni su pro, i uglavnom mene iznervirao a sad ce mu opet ubace neko smece od napajanja i ploce i vratice mu komp za nedelju dana....

Nazad
Vrh Dno