verovali ili ne problem je bio u kasperskom, reinstalirao sam ga i sad je ok.
ali, naravno, u medjuvremenu iskrsao je novi problem, pa da ne pravim novi topik...citajte:
instaliram ja system mechanic i on mi nadje gomilu nekih fajlova koje treba da pobrisem, i jos gomilu nekog junka, ja to sve pobrisem i sve je kao ok.
e onda se setim(iz ne znam kog razloga) da registrujem ovaj program (system mechanic), ukucam mu registration code, pritisnem ok i sistem se sam naglo restartuje.
e ovde pocinju problemi. pali se windows kad ono sve kukice i kvacice, nigde ni slovceta. ja nekako nadjem control panel/fonts, tamo nista instalirano. na slepo uspem da instaliram fontove (ne pitajte kako).
sada je "uglavnom" sve u redu osim sto ovu radnju moram da ponavljam svaki put kad palim komp jer on nekako sam uninstalira sve fontove, a pritom na ikonicama na desktopu uvek ostaju kukice kao i na taskbaru i u celom start meniju, a i desni klik misa je isto bangav. (npr umesto "start" na star meniju mi pise:" ?, trougao, onda ono kao stiklirano, X, i opet trougao", uzas)
kaspersky sam reinstalirao, updateovao, skenirao sve, nista nije nasao.
imam windows xp media centar, sp2, lavasoft adaware, kaspersky antivirus, windows firewall (do danas je bio zone alarm ali sam ga izbrisao, ne znam zasto), oko 35 aktivnih procesa...
sve u svemu
pomagajte