Šta je novo?

Molba za procenu vrednosti: Olympus C730UltraZoom

jaksa

Odeljenje za zaštitu naroda
Super Moderator
Učlanjen(a)
04.06.2002
Poena
985
Pitanje je ko moze da da neku realnu procenu...

Jednostavno, vecina kupaca ce (bez obzira na neuporedivi kvalitet) pominjati kako za "100 i par" EUR-a imas aparate sa 5MB (ko je rekao Mustek i sl), manjih gabarita i sl.

Preprodavci ce verovatno biti jos gori (sto se "ubijanja" cene tice)...

Ostaje mali broj (potencijalnih) kupaca koji bi ga kupili za svoje potrebe, a znaju o cemu se radi... Kod njih, opet, moze biti problem nedostatak cash-a :(

Dakle, posto verujem da si zadovoljan kvalitetom slika koje aparat "daje" - zadrzi ga... Jedino ako planiras nabavku neke "azdaje"...

Samo procena ili ga prodajes?!
Ja sam zainteresovan za kupovinu ali ne mogu da ti dam ponudu jer ni ja ne znam kolika bi bila pristojna ponuda a necu da budem divljak da ti spustam cenu. Morao bi da mi kazes makar otprilike...
Mom ortaku je danas stigao iz Amerike neki mali Sony perverznjak :mad: (nisam zapamtio oznaku) 3.2Mega + 128Mb, punjac itd. za 160e. 3x opticki, 4x digitalni zoom.
Ozbiljan sam samo mi reci otprilike da znam

Ovo ovde nije oglas, ima negde i oglas za Olympusa u malim oglasima, tamo sve pise.
Savet: kupujte sony perverznjake (mozete i HP) za 160€, ovaj olympus nije ta klasa, ni po ceni ni po samom sebi.

Pa ne bih ni ja :)
Hvala na odgovorima.

Ovde je taj Sony oko 300e a to sam rekao tek onako. Mislim da sam bio jasan da necu da ti spustam cenu. 300 je mozda nekome mnogo ali s obzirom da znas sta imas nebih ga ni ja dao jeVtinije da sam na tvom mestu =)

Nazad
Vrh Dno