Šta je novo?

Moja retro kolekcija

dzudzubajac

Čuven
Učlanjen(a)
12.02.2005
Poena
825
Po ugledu na strane forume - evo i teme da kačite slike vaše retro kolekcije...

ispravan c-64 sa 1541 i ispravljačima (fali mi kabl za vezu c-64->1541, kasetofon i softver :) )

neispravna i ispravna amiga 500, od njih dve sam napravio jednu valjanu (prepakovao ispravnu a požutelu u neispravnu a belu, ostavio stari flopi,...) sa nekim starim externim modemom koji još nisam isprobao zbog nedostatka softvera

DSCN4237.JPG

Drugar mi je obećao komodorov monitor 1084, a sad jurim hard za a500, kasetofon za 64ku i softver za obe makine ;)

ja imam kompletan c64 malog debeljka koji sam doneo i engleske 84 god. sa kasetofonom , disketom i 2 pritera

i dalje radi

Poslednja izmena:
Možda ja imam neki c64... ne znam ni koje je godište, ni koji model... Mogu da pogledam, da slikam, pa ako si zainteresovan :)
Ne znam da li radi... Mada, ne znam šta tu ima da ne radi :)

a jok khamal ono je 1541 II ja imam 1541 :)

Iz nekog cudnog razloga jos nisam uzeo nijedan digitalni aparat pa sve slikam telefonima :(

sa strane je 1541 drajv koji nesto bira diskete ne pomaze mu ciscenje gore je orginal "debeljko"sve stari tip i kuciste i ploca unutar njega sto je valjda bilo nekada vazno za tornado dos.U prvom planu je noviji model 64 C u kome je sve novi tip i kuciste i ploca unutra. Kasetofoni nisu na slici imam za oba kao i dva napajanja stari tip oba.Na novijem c64 stoje dva kabla prvi je XE1541 dok je drugi AV kabl s commodoreovog din na cinceve.
XE1541 sam napravio za povezivanje c64 i PC programom 64hdd pa kad dobijem vremena istestiracu too...

Inace nije da nema ovakvog sadrzaja na benchu http://forum.benchmark.rs/showthread.php?t=231674 jedino sto nas dvojicu ubija u pojam sadrzaj nekih kolekcija........

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno