- Učlanjen(a)
- 31.01.2002
- Poena
- 660
Pazarim ja pre 2 dana od Sony CRX195E1 ZYS3 Simpsona_H dodjem kuci ubacim chedo moje novo u makinu, i naprzim jedno 7-8 diskova, sve noviteti sa EuropeOnline-a (Madden 2003, Largo Winch, Britannica 2003, Anna Kournikova fitness guide
i ostalo) sto 32x, sto 24x sve PRINCO od "coveka kod Vuka" (da ne bude posle da placam i reklamu
) i resim danas da se poigram nekih igara i da pogledam neke termine u Enciklopedia Britannica kad o's malo mac. Ubacim Madden 2k3 u Teac-a 32x (cita one pekarske, zamascene burekom), kaze "A, pa nemas ti nista unutra", kazem sebi chekaj malo omasio si ti disk ubacio si u Sony-ja, al' ne lezi vraze CD u Teac-u. Aha,da ga grunem u Sony-ja, kad "oces ku**c sine"(Rambo Amadeus) ne vidi ni on. Oca, majku i sve po spisku ubacim Largo Winch ista pesma.FX Ubacim prvi disk Britanike ma koje ni da pipne.FX I sta sad da radim ?? Jedino da jurim kod koga ce da procita i da presnimavam kod njega, pod uslovom da ima rezac !! BTW Ubio sam ISO fajlove sa HDD-a, tako da mogu da ga duvam u trubu.
P.S. Radi fitness guide Ane Kurnjikove, ALI TO MENI NE TREBA !!!
Huh, bas sam se iznervirao.
P.P.S. Da ne bude zabune Simpson_H mi je prodao odlican uredjaj, da se ne pomisli da ga ja nesto optuzujem kako mi je uvalio krsh. NIJE KRSH !
P.S. Radi fitness guide Ane Kurnjikove, ALI TO MENI NE TREBA !!!
Huh, bas sam se iznervirao.
P.P.S. Da ne bude zabune Simpson_H mi je prodao odlican uredjaj, da se ne pomisli da ga ja nesto optuzujem kako mi je uvalio krsh. NIJE KRSH !