Šta je novo?

Moj OFF

Lexpap4000

Poznat
Učlanjen(a)
29.11.2019
Poena
45
Moj OFF je uveo mesecnu pretplatu i time postao prava streaming platforma.
Cene su sasvim Ok.
Izbor filmova jako kvalitetan.
Nigde se ne reklamiraju.
Jedini problem je sto nema aplikacije.
Gleda se iz browsera sto je daleko od elegantnog resenja.
Valjda planiraju app.

Nije mi najjasnije šta su im "Premium" filmovi. Tačnije koja je razlika između Standard i Premium pretplate.

Svake nedelje na repertoaru „obnovljene“ platforme publiku očekuju najmanje dve ekskluzivne premijere poslednjih produkcija, dok će tokom svakog meseca platforma biti dopunjena sa preko 50 novih filmskih naslova, a uskoro i serija.

Pretpostavljam da su "Premium" filmovi te dve najavljene premijere nedeljno, koje nece biti dostupne u okviru Standard pretplate. Prva dva takva filma bi trebalo da budu aktuelni oskarovac Another Round sa Mikelsenom i ruski Superdeep sa Milenom Radulovic koji je do nedavno bio u bioskopima. Barem su tako najavili u mejlu.

Elem, izbor filmova je super, posebno za ljubitelje neamerickih produkcija, festivalskih i indi filmova. :) Nadam se da ce uvesti i aplikaciju i da ce stvar zaziveti, jer ima stvarno svasta zanimljivo da se probere, a cene su korektne.

Jedino ne znam kako su zamislili ovaj mesec besplatnog promo perioda sto reklamiraju, jer je meni pretplata uredno naplacena. Doduse, moguce da sam ispao glup i da mi pretplata nije ni bila neophodna, vec je cim napravis nalog automatski sve otkljucano u prvih mesec dana.

I meni se dopada katalog filmova. Gledao sam preko njih prošle godine, napravili su kao neki besplatni festival filmova i pogledao sam nekoliko ne-holivudskih filmova. Verovatno ću u jednom trenutku i uzeti jedan paket...

Da li je neko možda zainteresovan za deljenje pretplate, piše da može do 5 uređaja. 549/5 nije ništa mesečno....
Ja kada problam da se pretplatim piše cena 1 dinar.
Verovatno je to taj probni mesec.

Kolika im je biblioteka filmova?
Koliko vidim nema serija.

U toku decembra planiraju da objave aplikaciju za mobilne uređaje, a nakon toga kreću sa izradom aplikacije za Smart TV, kako kažu očekuju da za dva meseca sve bude gotovo.

To je odlična vest.
Čim bude ja se pretplaćujem.
Ti ljudi se ozbiljno bave filmom.

Ja se prijavih na ovo da vidim šta ima (video reklamu na internetu). Međutim, ne nađoh ništa zanimljivo. Imam free trial, ali sad nema šanse da otkažem pretplatu. Svaki put kada idem na otkazivanje pretplate izbaci mi grešku i "molimo pokušajte kasnije". Kontaktirao podršku na mejl pre 3 dana. Još nema nikakvog odgovora.

U susret 2025. godini, a povodom 5. izdanja online filmskog festivala MojOFF, na platformu stižu besplatni filmovi. I to izbor od čak 25 filmova prikazanih na pet velikih, svetskih, festivala tokom 2023. i 2024. godine. Izbor filmova je iz selekcija Sandens festivala, Berlinalea, Kanskog festivala, kao i filmskog festivala u San Sebastijanu i Venecijanskog festivala. Takođe, biće prikazano i pet igranih i animiranih filmova za najmlađu publiku. I to sve potpuno besplatno u periodu od 21. do 25. decembra na platformi MojOFF.

Koliko vidim, ne funkcionisu ni sajt ni mobilna aplikacija. A pretplatu mi uredno naplacuju svakog meseca, po automatizmu...

Slao sam mejl, nema odgovora...

Nazad
Vrh Dno