Šta je novo?

MOHAA pitanje

• Začetnik teme Začetnik teme ivo.r
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

ivo.r

Čuven
Učlanjen(a)
30.08.2000
Poena
649
Pre nekog vremena, izvukoh iz naftalina MOHAA ne bih li se malo zabavio na odmoru. Svojevremeno sam igru prešao bez većih problema, ali sad sam se zaglavio;P Reč je o 3. misiji, nivou kada treba da sprečim Švabe da dignu most u vazduh. Snajperom umlatim sve pešake, ali onda dođu tenkovi koji oderu onaj moj "ko Musa jarca" 😀. Ja ne uspevam da ih uništim bazukom s prozora. Šta treba da radim?

Koliko se ja secam u toj misiji treba da "navodis" avione (ili to mozda bese artiljerija, ali je efekat isti) na te tenkove i onda ih oni roknu (koristi dvogled, mada ti sve lepo kaze na pocetku misije, ali si izgleda prespavao taj deo 🙂), ali moras da pazis na svabe koji ti dolaze s ledja. Secam se da je bogami bilo jurnjave i preznojavanja dok nisam presao tu misiju 😀
Dosta :hump:

Jeste, bash tako. Dakle popnes se na zgradu, pokokas svabe koje trce do detonatora, i potom odlozis pusku i dvogledom nanisanis tenk koji ne zelis da vidis vise 🙂 i kliknes. E onda opet puska i pazi ledja.

Crni je napisao(la):
Koliko se ja secam u toj misiji treba da "navodis" avione (ili to mozda bese artiljerija, ali je efekat isti) na te tenkove i onda ih oni roknu (koristi dvogled, mada ti sve lepo kaze na pocetku misije, ali si izgleda prespavao taj deo 🙂), ali moras da pazis na svabe koji ti dolaze s ledja. Secam se da je bogami bilo jurnjave i preznojavanja dok nisam presao tu misiju 😀
Dosta :hump:

Da, to je to. Lepo mi sve kaže, ali ja sam sinoć negde posle 23h isključio zvučnike 😛 Jutros sam provalio u čemu je fora kad sam imao i zvuk 😀. Prešao sam nakon manjih problema sa onima što hoće da udare sleđa :hump: ali se za njih pobrinuo Herr. Schmeisser :beat:

Nego kako da pređem zadnji nivo kad sve počinje da eksplodira. Brzo se istopim😡 a i često se izgubim 😀

Samo trci do izlaza iz forta, a kada budes na ulaznim (izlaznim) vratima, tj. kada budes video prugu gde trebas da cekas voz koji ce te pokupiti, skreni desno i sakrij se iza malog zidica. Kad vidis voz, trci do njega i nadaj se da te nece ukokati 🙂 Srecno!

A ako si na izlazu tanak sa life-om, kao sto sam ja bio, resenje tog problema tj. energija ti se nalazi iza prevrnutog stola na izlazu iz tog bunkera.

Nazad
Vrh Dno