Šta je novo?

MOHA me izbezumljuje!!!

Canonada

Čuven
Učlanjen(a)
07.06.2005
Poena
620
Sa malo povecim zakasnjenjem igram ovu igru. Na nivou Henderson field pod nivo Dive Bombers ili Wounded Catania dobio sam nervno slom:wall: . Naime treba prvo da spasim 3 hangara od bombardovanja milion i nesto aviona, uz sve pucanje to mi ne uspei oni uniste hangare, sto i nije bitno, bitno je da posle toga sta god ja radio oni me iz pi//ke materine srede. Citao sam u nekim postovima da treba da odbranim neki crni ku/ac od aviona odnosno da sredim nekih sest japanskih aviona, sve je to dzabe niti vidim crni avion niti stignem da se okrenem posle pada hangara, cim neki drka/ija pocne da vice Get aut of there Tomy, there are too many ja sam gotov:mad:
Aman ljudi pomozite, tastatura je vec izgubila nogare:crash:

I ja sam tu pre bio stao, i nisam prosao. Probao sam i sa sifrom za besmrtnost, ali nista nije pomoglo.

UH...taj nivo je pojam frustracije....Koliko se secam, treba istrcati iz bunkera sto pre, al da okolo ne bude japanaca, sesti za protivavionac i tuci zero-e koji unistavaju hangare pa onda ganjaju transportni avion...trebalo bi da ga vidis, veliki debeli avion, sporo leti....a ovi pikiraju sa svih strana....ja sam tu bukvalno ponavljao toliko puta nivo da sam poceo da piz*im......a onda, skoro slucajno uspeo da oborim te lovce....treba puno "preticanja" kad se puca na te avione.....

Haha, ne mogu da verujem!!!

Ja sam isto odustao na ovom nivou zato sto sam se mnogo iznervirao i nesto udario i slomio :D

Potpuno sam zaboravio na taj nivo i dogadjaj LOL

Poslednja izmena:
Ja sam to presao ali moj ortak se zaklinje u sve na svetu da je njemu tu bio neki bag i da nije mogao da predje. A ja mu dao moju igru.

pa ta poslednja moha je bila olicenje upropascene fransize od strane predrkavanja iz EA!

Cujem da je sad nastoje oziveti i da spremaju novi deo. Naravno desavanje je u Evropi.

Hm..Shta znam,ja sam to presh'o iz druge,nisam znao da je tol'ko problematichan :)
Shto reche nex,samo trebash shto pre na protivavionskitop,i samo rokaj...Jes' da ima mnogo aviona,ti gledaj shes' istih,ostavi debelog za kraj,ne smeta mnogo

Ja sam taj nivo presao ako se dobro secam,ali sam odustao na onoj uzasno glupoj voznji aviona.

Jel to Pacific Assault ? Ako jeste onda ste me naterali da ga ne instaliram, imam tu igru vec duze vreme a nikako da sednem da je igram, zar je stvarno tako losa da nije dostojan nastavak Mopha, ne vezano za ovaj hangar koji je malo tezi od ostalog dela igre :)

po meni igra nije losa....samo nije dobra kao prethodni iz serijala...meni je bilo zabavno da pucam iz svega i svacega.....protivavionci, topcine, puske, mitraljezi, voznja u camcu, pa potapanje brodova iz aviona :D ....sta ja znam...kao da je film Perl Harbur nabacio losu karmu na igru....(posto je prethodni deo bio "spasavanje redova rajana", a CoD "neprijatelj pred vratima" ....) Ipak treba odigrati....i ako imas "collector's edition" , tu ces naci fenomenalan bonus-materijal...retko vidjen u video igrama.

Ne mogu da shvatim da je cela igra do tog nivoa prosecne tezine, a onda ga user/ do daske. Batalio bi je ja nego kad sam vec dosao dotle, a i taj zanr mi je omiljen.
Nex kamo srece da ga vidim, nego sam jedno 10 puta loadovao i zurio samo u nebo da vidim gde je taj crni avion, da puknes, ne znam hoce li se preci sa cheatovim ili ne znam sta vec!

lol....***, da imam negde sacuvan sejv mogao bi da ti odradim walkthrough za to mesto....steta, jes' taj deo za*eb zesci....tu sam iz bunkera izleteo sa ocajno malo healtha....

Prekucao sam tu igru nekoliko puta i nije mi jasno gde se tu može neko zakucati, sve ide bez problema, da je teško preći neku misiju, pa...i nije baš, ali...ok... ;)

Vrh Dno