Šta je novo?

MOH vs COD?

Boris Lozac

Uticajan
Učlanjen(a)
15.08.2004
Poena
1,505
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 5 5600x + Arctic Freezer 36 Black
Matična ploča
ASUS Prime B-450 Plus
RAM
32GB (2x16GB DDR4 3200mhz dual channel)
GPU
GIGABYTE AMD Radeon RX 7600 8GB 128bit GV-R76GAMING OC-8GD
Storage
Samsung SSD 860 EVO 500gb + 870 EVO 1tb
PSU
520W Seasonic MII Evo Bronze
Kućište
NZXT H500
Monitor
Gigabyte GS27F
Miš & tastatura
ROG STRIX Impact II wireless / Keychron V2
Ostale periferije
Driving Force GT
Mobilni telefon
Pixel 6
Igrao sam MOH AA, i to mi je jedna od najjacih igrica sto sam igrao... one expansione nisam igrao, bio mi je los komp za njih...
Kad je izasao Call of Duty nisam iz protesta hteo da igram zato sto je bio isti kao Moh, ali onda mi je neko ovde rekao da su radili isti programeri....
Sad igram COD - United offensive i stvarno je odlican...
E sad, zasto su napravili bukvalno identicne igre, u cemu je fora... mada mi se cini da mi je malo bolji MOH...
U cemu je razlika u igrama... da li su expansione za MOH radili isti programeri... i da li je Paciffic Assault isto od njih, i da li ga treba igrati.....??

Kao prvo tu igru je izdala ista firma EG...samim tim COD je kopija MOHAA...
Po meni COD je meni mnogo realniji , jeste da pricamo o arkadnim igrama ali sve u svemu meni je COD bolji...ili mozda sam stekao takav utisak jer mi je MOHA dosadila ...:d
Sve u svemu fora igre je ista ;)
Paciffic Assault je stvarno nesto drugo sa izvanrednim game-play-om ...grafika je na nivou , e sad jedno zamjeram njima jer je malo zahtjevnija od ocekivanog mada ovaj novi patch ce rijesiti stvar ...valjda...Ako je nisi probao obavezno je probaj...!!!

Poz....

Moja greska je u tome sto sam prvo igrao CoD, pa onda nesto kasnije pokusao da igram MoH:AA. Da nije HL2 izaso, CoD bi mi bio igra godine, ima odlican game play, super multiplayer, ma sve sve odlicno.
A ovaj zadnji MoH:pA, nisam igrao cijeli, nego samo demo, i malo sam se razocarao, nije u igri, nego do moje graficke koja je izgubila korak sa vremenom, ali cuo sam da ovaj treci dio nije nesto posebno

Jel treba originalna MOHAA za Paciffic assault......?

Agree with Air Jordan. Te WW2 pucacine su tako smorile da je to strasno. Nista dosadnije od MohPA nisam igrao u skorije vreme...

2 Boris Lozac:
A inace igre su iste jer su u pitanju 2 tima, koji su nastali cepanjem velikog tima koji je pravio onaj prvi MOHAA,pa su krenuli da ih stancuju bez ikakvog reda...

posle CoD svaka MoH-a je dosadna do zla boga... pogotovo ova najnovija....

posle moh:aa sve sto su radila ta 2 tima je bezveze,narocito "ajde-da-zgrnemo-pare-izbacujuci-budjavi-klon-jer-nemamo-inspiraciju-za-bilo-sta COD"
vidim da su nastavili sa tom filozofijom i ove godine...

Pa od svih nastavak svidja mi se samo Alied Assault i Spearhed

Sta, znaci ne valja Pacific assault..??
Meni je Mohaa bolja od COD, oce mi se onda svideti Pacific..??

Boris Lozac je napisao(la):
Sta, znaci ne valja Pacific assault..??
Meni je Mohaa bolja od COD, oce mi se onda svideti Pacific..??
Ada oce naravno, ne mogu da vjerujem da neko prica da ne valja MOHA:AA :mad:
Poz... :bottle:

Nije stvar u tome da ne valja ili valja, vec je previse jednolicna. Ogranicili su se na ww2, ne menjaju samo izvodjenje i prosto sve je vec receno na tu temu. Nema tu vise smeka, sad je samo masina za jos para...

OptiPlex je napisao(la):
Nije stvar u tome da ne valja ili valja, vec je previse jednolicna. Ogranicili su se na ww2, ne menjaju samo izvodjenje i prosto sve je vec receno na tu temu. Nema tu vise smeka, sad je samo masina za jos para...
Slazem se sa tobom ali poenta svake MOHE je 2 Svecki rat ..., po meni sve ostale igrice su kopija MOH... :p

ne znam shto ne urade fps u WWI fazonu :d

znaci mene je iziritarala neoptimizacija MOH: desert strike ili tako nesto, ono seckanje nisam ni u doom3-jci video sa mx400....znaci igra radi ok i malo malo pa dodjes do dela gde nema malte ne nista sem dva brda i tenk i padne fps sa ~100 na 10, postane ne igrivo, doso sam do nekog mosta gde mi jeigra radila u 2fps na ti4200, 800x600, 2.2ghz (10x220fsb) 512mb rama... Ne da sam je kantirao nego ludilo....na logitec office keyboard (ili easy keyb.) sa onim duplim Del tasterom :d

COD mi je bio jako dobar, mada je i on imao cudan problem kad se texture stave na extra kvalitet, okreces se polako za 360 stepenii u jednom momentu fps padne na 2-3.... Jel neko jos imao ovakvih problema ? Sa moh:aa nisam imao nikakvih problema, radila ko mleko na ti4200 1280x1024 sve high...

Ne znam, to je verovatno nesto do tvog kompa, meni COd united offensive radi sve na max 1024, na bartonu 2500, 512 mb, Asus 9550 ge....

CoD je bolji od MoHAA. Tačka.

G!!! je napisao(la):
ne znam shto ne urade fps u WWI fazonu :d

Pa nemoj da se smejes, pazi kad' si u pravu!!! Bez zezanja! To niko do sada nije uradio. Em bi bilo originalno em... ma bilo bi super. Ja sam za. :)

WWI FPS bi bio simulacija dugog sedenja u rovu, promrzlih i mokrih nogu i brze smrti u jurisu preko nicije zemlje.

Zasto neki od vas govore da je Medal of Honor Allied Assault(MOHAA) expension pack?, jesam ja nesto propustio, jel ima igra pre MOHAA, samo MOH??? ili ste vi pogresno napisali....??

pa dobro majore nije bash svuda i ceo WWI bio takav... bilo je par dogadjaja koji bi se sigurno uspeshno 'ekranizovali' na PCu

Sve je bolje od prve celine Pacific Assaulta (Perl Harbour) koji su najgora i najgluplja 4 nivoa koja sam igrao u bilo kom fpsu.

A jel igra neko Man of Valor?

G!!! je napisao(la):
pa dobro majore nije bash svuda i ceo WWI bio takav... bilo je par dogadjaja koji bi se sigurno uspeshno 'ekranizovali' na PCu

da, imao si i gomilu Srba koji su pesacili xyz dana do albanije. Mozda to da urade, ono kao ides...ides...ides...cilj je da ugrabis health pack pre drugih vojnika i da otimas hleb iz usta....

Posto je tema ponovo aktivna da kazem i ja svoje misljenje.

Veliki sam fan Mohaa serijala(mohas+mohab) i igram je i dananas naravno u multiplayeru. Jedina pucacina koju sam odigrao vise puta. Igra , u odnosu na danasnje je prevazidjena ali ima neki smek koji me privlaci da je jos uvek igram. I ne samo ja nego i ovih 4k svakodnevnih igraca na netu. i ovde u Bg igramo na B. Brdu skoro redovno u igraonici.
PA mi se nije dopao i jedva sam sacekao da se zavrsi igra jer me je totalno smorila.

Da li je neko uspeo da dobije sve ordene u Mohaa? Meni je falio jedan i nikako nisam mogao da provalim gde i za sta da dobijem?

||NeX|| je napisao(la):
Na kojem ste nivou igrali MOHA?

ps. da vas posjetim, imaju 4 (L, M, H i realistic)
Igrao sam na Hard i nije bilo preterano tesko ali zamorno.

Vrh Dno