Šta je novo?

MOH:PA Help

Avijon

Čuven
Učlanjen(a)
16.03.2002
Poena
685
Pomagajte ljudi,k'o Boga was molim ;)
Kako se vozi avion????Mislim,znam da je najlakše pomoću miša,ali,bre,ja ne mogu ni da se vozim k'o čovek,a cilj je da rasturim njihove avione,takoreći,ne mogu ni da ih nanišanim :)
Kako najlakše da predjem ovu misiju???
Ajd' Help...
Poz

za druga sa tribine; nisam primetio da su nesto opasni. ja se kao nesto nesto cimam
a u stvari, opusteno, rokaju i ovi tvoji. a ti rolaj po SKY-u i .... ne brze od zivota!

Vidi, ja se skoro ne secam jer sam igru igrao pre par meseci ali ono cega se secam je da nisam imao problema sa voznjom! Znaci, imao sam samo problema sa prelaskom nivoa ali ne i sa voznjom.

Vozi se najnormalnije, samo sto za gore treba da pomeris misa na dole i obrnuto. Nisi precizirao sta je tacno problem pa bas ne razumem.

Kada sam presao tu misiju uopste nisam mogao da se naviknem na normalno upravljanje - gore = gore, dole = dole .

uo

Eh,sad...Nisam se dugo igrao,ali sam sad uspeo da se malo provozam :)
E,znaci,sad sam na onoj misiji kada treba da unistim njihovog nosaca,i onog malog,ne znam mu ime :)
E,ja bacim torpedo,i sve cetiri bombe na nosaca,ali njemu nije nista,on i dalje puca ;)
Kako dalje???
Poz

ISTO sam se i ja *****avao MNOOOGO dugo... koliko se secam, fora je da mu unistis sve one topove sa strane (ima ih sa obe strane po tri, cini mi se).

Ehh,daa,pretpostavio sam,ali sam mu unistio pet,i svratio malo u morre,da vidim kako je,ali tamo je looooseeee... :)
U svakom slucaju,Thanx,probacu sutra,sad mi se spava :p
Poz :wave:

Nazad
Vrh Dno