Utisak ti je dobar, tu nema price...dAnijeL je napisao(la):Hvala na upozorenju. Nisam primetio da su se zalili na njih, stekao sam utisak, sto ti kazes, da moze dosta da se izvuce iz njih.
Pa, mozda najiskrenije, da se ne bi zezao sa RMA politikom (mada mislim da ne bi trebalo biti problema oko vracanja novca) - da ih prodas. Jedino ne znam da li si ih kupio kao nove (mislim, nekoriscene... od nekog treceg lica) ili polovne.dAnijeL je napisao(la):Sta savetujes, da ih razumno koristim, da ih ne cedim do krajnjih granicada ih prodam... ili ima i zadovoljnih korisnika kojima su pouzdano radili pa da se uzdam da cu biti jedan od njih
![]()
Kako si i sam rekao, ovo je neka zaostala kolicina... a uostalom, covek je trazio module od 1GB (tacnije, onaj dual kit od 2GB), pritom PC4000, a uz to i oznake Z503Re-volt je napisao(la):Memorija DDR 512MB PC3200 Crucial Ballistix BL6464Z402.16TG Gold
nije da nema u ponudi u beogradu![]()
Sta ti je ovo, TwinMOS Twister? :d:d:divke76 je napisao(la):bice mozda uskoro u malim oglasima ovo sto se vidi u pozadini2 x 512mb kit pc3200 ddr btw slika je losa jer je sa fona
CAR je napisao(la):Sta ti je ovo, TwinMOS Twister? :d:d:d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari