Trebalo bi da moze iz Partition Magica ali mislim da ti niko nece preporuciti takav zahvat zbog "moguceg gubitka podataka"old man je napisao(la):...a da ne formatizujem disk? Kada sam kupio disk nisam ni video da je u NTFS-u, a imam dve particije i hteo sam da uradim GHOST particije, ali mi ne vidi hard disk u DOS-u...Operativni sistem mi je XP, a hard IBM 80Gb...
old man je napisao(la):...a da ne formatizujem disk? Kada sam kupio disk nisam ni video da je u NTFS-u, a imam dve particije i hteo sam da uradim GHOST particije, ali mi ne vidi hard disk u DOS-u...Operativni sistem mi je XP, a hard IBM 80Gb...
U dos-u neces videti ntfs particiju, konvertovanje u fat32 mozes slobodno da uradis. PM je najjednostavnije resenje. A sto kaze Nesa sa novim ghost-om to mozes odraditi i sa ntfs particijom.old man je napisao(la):...a da ne formatizujem disk? Kada sam kupio disk nisam ni video da je u NTFS-u, a imam dve particije i hteo sam da uradim GHOST particije, ali mi ne vidi hard disk u DOS-u...Operativni sistem mi je XP, a hard IBM 80Gb...
old man je napisao(la):Ja jos ne znam kako da prebacim sa ntfs u fat 32...
Vidim za obrnuto, ali kako da uradim ovo sto meni treba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari