Šta je novo?

Mogu li da predjem sa NTFS-a u FAT32...

old man

Čuven
Učlanjen(a)
28.12.2001
Poena
619
...a da ne formatizujem disk? Kada sam kupio disk nisam ni video da je u NTFS-u, a imam dve particije i hteo sam da uradim GHOST particije, ali mi ne vidi hard disk u DOS-u...Operativni sistem mi je XP, a hard IBM 80Gb...

old man je napisao(la):
...a da ne formatizujem disk? Kada sam kupio disk nisam ni video da je u NTFS-u, a imam dve particije i hteo sam da uradim GHOST particije, ali mi ne vidi hard disk u DOS-u...Operativni sistem mi je XP, a hard IBM 80Gb...
Trebalo bi da moze iz Partition Magica ali mislim da ti niko nece preporuciti takav zahvat zbog "moguceg gubitka podataka"

old man je napisao(la):

Nadji noviji ghost, jer novije verzije normalno rade sa NTFS-om. Dakle uopste ne moras da prelazis na FAT32.

Da li postoji neki program koji radi konverziju iz FAT32 u NTFS bez formatiranja?

To convert a volume to NTFS from the command prompt
Open Command Prompt.
In the command prompt window, type
convert drive_letter: /fs:ntfs

For example, typing convert D: /fs:ntfs would format drive D: with the ntfs format.

Notes

To open command prompt, click Start, point to All Programs, point to Accessories, and then click Command Prompt.
You can convert FAT or FAT32 volumes to NTFS with this command.
i to bi ti bilo to

Vise puta pominjani Partition Magic.....pre neki dan sam obe particije prebacio u NTFS i sve je proslo dosta brzo i sasvim OK....

Koja verzija Norton ghosta radi sa NTFS ?

old man je napisao(la):
U dos-u neces videti ntfs particiju, konvertovanje u fat32 mozes slobodno da uradis. PM je najjednostavnije resenje. A sto kaze Nesa sa novim ghost-om to mozes odraditi i sa ntfs particijom.

Ja jos ne znam kako da prebacim sa ntfs u fat 32...
Vidim za obrnuto, ali kako da uradim ovo sto meni treba?

old man je napisao(la):
Ja jos ne znam kako da prebacim sa ntfs u fat 32...
Vidim za obrnuto, ali kako da uradim ovo sto meni treba?

Bilo je topica na ovu temu.....prebacivanje sa NTFS na FAT32 nije bezbedno i mozes da izgubis podatke....potrazi stare topice....
Najjednostavniji je format....tj fdisk....

Nazad
Vrh Dno