- Učlanjen(a)
- 16.08.2015
- Poena
- 79
Pozdrav, društvo. Nedavno sam reinstalirao sistem na jednom kompjuteru kod kuće, i "problem" mi je taj što mi je sad My Documents zajedno sa celim onim folderom "Korisnik" na C particiji, a ranije mi je bio na D. Hteo bih da mi bude na D, jer u tom My Documents se kod mene nakupi svega i svačega, a najviše zbog igara. Mama igra The Sims 3 često, pa mi se čini da će nakon ove instalacije njoj taj folder u My Documents da se poveća, a brat igra razne one Truck Simulatore, pa nakupi u tom folderu gigabajte sa raznim modovima. Uz to sve, sve te igre koje imaju instalacije po više gigabajta, ja njih stvljam na D, pa prepostavljam da je onda bolje da i za te igre ovi fajlovi budu na istoj particiji. Mada, pre svega bih to radio da ne bih skupljao bezveze gigabajte u taj My Documents na C, a da to mogu da držim na D.
Ne znam da li je moguće naknadno premestiti ovaj folder, pa sad vas pitam, nisam još ništa pitao Googla.
Ako ima način, i ako je jednostavno, možete mi samo tako i reći, a ja ću iskopati to šta i kako, ili vas pitati nešto dodatno ako mi zatreba pomoć. 
Ne znam da li je moguće naknadno premestiti ovaj folder, pa sad vas pitam, nisam još ništa pitao Googla.