Šta je novo?

Modulisanje SVideo signala na RF

JOBAH

Čuven
Učlanjen(a)
08.09.2000
Poena
649
Da li je neko do sada probao da signal sa TVouta graficke modulise i pusti kroz antenski sistem? Znam da se ovo moze uspesno uraditi pomocu videa, ali gde naci stand-alone tv modulator?

ako zelis bas to sto si naveo onda je resenje malo skuplje (profi tv oprema), ako pak zelis samo da povezes comp na stari televizor onda mozes da odradis varijantu preko nekog rf modulatora za konzole (npr playstation) uz jednostavno seckanje kabla (svaka konzola ima svoj tip prikljucka) - dosta je jeftinije

Da li imas ideju koliko bi kosta takav tv modulator? Da li je taj koji se koristi na konzolama ok kvaliteta? Cela ideja je da kada pustim film na racunaru mogu da ga gledam na svim televizorima u stanu...

Moze da posluzi i Amiga RF modulator, samo treba naci semu i napraviti kabal.

I to mi je palo na pamet... medjutim od moje A500 mi je drugar izgubio TV modulator... :(
pa nista od eksperimentisanja... pravo da ti kazem, zaboravio sam koje je ulaze/izlaze imao...

JOBAH je napisao(la):
Da li imas ideju koliko bi kosta takav tv modulator?

RF modulator sa napajanjem (pošto mora da ga ima :) ) košta 35€. Ako imaš način da mu obezbediš napajanje onda bi nešto jeftinije prošao. Ovo su cene proverenog proizvođača www.dipol.co.yu i prilikom narudžbine biraš kanal na kome želiš da radi.

Koliko se ja secam RF modulatore prodaje svaka dobro opremljena radnja koja se bavi prodajom alarmne opreme i opreme za video nadzor. Procesljaj malo i nadam se da ces sigurno naci nesto.

JOBAH je napisao(la):
I to mi je palo na pamet... medjutim od moje A500 mi je drugar izgubio TV modulator... :(
pa nista od eksperimentisanja... pravo da ti kazem, zaboravio sam koje je ulaze/izlaze imao...

Imao je konektor koji ide u Amigu (i preko kojeg se napaja), a od izlaza imao je kolor kompozitni (posto A500, po defaultu, ima monohromatski video izlaz) i RF izlaz i audio ulaz (da bi zvuk sa Amige imao i na TV-u na koji saljes signal).

Nazad
Vrh Dno