Stojcha Čuven Učlanjen(a) 13.04.2003 Poruke 1,826 Poena 650 08.05.2004 #181 nesha_70 je napisao(la): Cce izedess ccoteci, da cce izedess ccoteci 😀 ( :smackbum: ) Kliknite za proširenje... Ultra Boban, a ?? :d
nesha_70 je napisao(la): Cce izedess ccoteci, da cce izedess ccoteci 😀 ( :smackbum: ) Kliknite za proširenje... Ultra Boban, a ?? :d
V Vladd Guest 08.05.2004 #182 CAR je napisao(la): Sta ce mu dva? Jedan da spaljuje, a drugi da mu radi ili... ? :d:d Kliknite za proširenje... Nije nista spalio, cak ni uz moju pomoc :-devil-: Nego me ziga ovaj Nortvud (pred kisu), pa ga ceka pedala... A mozda ..i Lesi se vraca ... na AMD 😉
CAR je napisao(la): Sta ce mu dva? Jedan da spaljuje, a drugi da mu radi ili... ? :d:d Kliknite za proširenje... Nije nista spalio, cak ni uz moju pomoc :-devil-: Nego me ziga ovaj Nortvud (pred kisu), pa ga ceka pedala... A mozda ..i Lesi se vraca ... na AMD 😉
V Vladd Guest 08.05.2004 #183 Stojcha je napisao(la): Ovaj tred je zasluzio da ide u sticky Kliknite za proširenje... Ko se svadja??? :d :d Ko vidi svadju, taj... valjda... nije slep 😛 Ako mi neko objasni sta se desilo, placam pivo :beer: BTW ozdravio sam 🙂 , u ponedeljak dobijam PresHota :banana: .... Valjda cu da "sjasem" sa treda :type: 52 posta, TO JE NESTO :-devil-:
Stojcha je napisao(la): Ovaj tred je zasluzio da ide u sticky Kliknite za proširenje... Ko se svadja??? :d :d Ko vidi svadju, taj... valjda... nije slep 😛 Ako mi neko objasni sta se desilo, placam pivo :beer: BTW ozdravio sam 🙂 , u ponedeljak dobijam PresHota :banana: .... Valjda cu da "sjasem" sa treda :type: 52 posta, TO JE NESTO :-devil-:
simpson H Čuven VIP član Učlanjen(a) 29.04.2001 Poruke 2,180 Poena 680 09.05.2004 #185 Treba li da navodim razloge zbog kojih je ovaj thread od sada zakljucan za dalju diskusiju?