Šta je novo?

"Moderska prodavnica"???

• Začetnik teme Začetnik teme Bane87
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Poslednja izmena:
hmm dobra ideja.
pa ima ljudi koji prodaju na netu po oglasima

moze da se otvori ako bude velikog interesovanja :-devil-:

mada ima samo nekoliko "fanova"...

Poslednja izmena:
Pogledajte samo cene... Sve je izuzetno jeftino!!! sem Home-Made 100% customized kucista, oko 1000$ svako 🙁
Pogledajte samo ovo ultra fancy napajanje na prvoj strani od 20$... smrc 🙁

Morao bi da postoji neki uvoznik kod nas...

Da ne pravim dodatni topic, neg da pitam ovde lepo. Zapao mi za oko jedan 12cm fan, jako lepog izgleda:

xoxide_1950_16527989

Primecujete "elise" kako gotivno izgledaju??? Kao nozevi!!!! Vec duze vreme trazim dovoljno "napucan" 12cm fan da stavim na stranu kucista...ovo bi bio pun pogodak!!!! PA, dal ste videli mozda kod nas slican proizvod??? Ako jeste, gde?

Poslednja izmena:
ovo kuciste stoji kao eksponat u imtelu na novom beogradu
xoxide_1950_24562233

Obrati pazhnju na ZAWARD coolere 🙂 ima svashta🙂

Ne postoji u BG-u i u Srbiji uopste radnja za nas 🙂
Svi koji moduju na ovim prostorima se snalaze. Malo improvizuju, malo cimaju neke ljude da im dovuku nesto i tako 🙁

@djolez

Da da, extra ventilatori, to je to.

Ako neko vidi slucajno da neko prodaje ova cudovista, nek javi

BigJoe je uglavnom odgovorio.Znaci ko hoce da postane vlasnik ovako exkluzivnog hardvera mora da se snadje (rodbinske veze preko,dileri-dobavljaci,put,itd), to je jedini siguran nacin.

Ja sam cuo od jednog prijatelja da ima ljudi koji donose u BG sve po narudzbini sa sajtova, ali ne znam tacno adresu tih ljudi. Kad saznam, javicu, posto treba i ja da narucim nesto...

Dovuci je jedno - da li je isplativo je drugo.
Meni se cini da je djolez bas imao takav ventilator (ja ga kupio 😀) samo 14cm, ne 12cm.
Nego, Bane, jel' ti to trazis vent. za estetiku kompa ili za efikasnost?

'dovoljno napucan' = estetika 🙂
inace, i ja bih jedan vrlo rado, jos kad se vesto osvetli !

Slusaj, imam 2 fan-a na prednjoj strani i jedan pozadi - 12-ice rade na 1000rpm necujno... a mogu da ih poguram i do 1600 rpm na high... I 20cm na "krovu" kucista. Tako da, ne treba mi vise od toga, sto se tice hladjenja, stvarno, sada je u pitanju estetika 🙂

Nazad
Vrh Dno