Shta uopshte znachi to famozno ATX3 ??? hrkknesharm je napisao(la):Budi siguran da tisina nema nikakve veze prepoznavanjem centrale.Meni vise lici da ti uopste nemas dialtone. Iskljuci 'wait for the dialtone' i kucaj ATX3 u stringu (za pocetak).Javi sta si uradio.
P.S.Gledaj da promenis taj modem....lucent nije toliko skup.
nesharm je napisao(la):AT je naredba a X3 je string koji odredjuje busy signal,no dialtone i no answer (pored jos nekih stvari koje odredjuje,al to sad nije toliko bitno).
Cini mi se da u svim 56k modemima postoji po defaultu to ukljuceno (nalazi se u romu chipa).
zilet je napisao(la):Chini ti se.. uopce nije tachno. Pa zato i morash da iskljuchujesh opciju Wait for Dial tone u windows-u kada instalirash modem.. Nego bash me zanima kakav je taj dial tone.. da li neko ima zvuchni zapis da ga chujem?![]()
BeastMaster je napisao(la):to ti je jedno dugo ttuuuuuuuu (cuje se ponekad u americkim filmovima) a ne kao kod nas tutu tutu tutu.... nadam se da si skontao![]()
![]()
![]()
Pa podigni slusalicu pa slušaj do mile volje...zilet je napisao(la):Pa znam i da je to tuuuuuu... ali bih ga bash chuo..![]()
Marko37 je napisao(la):Pa podigni slusalicu pa slušaj do mile volje...![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari