Šta je novo?

Modem On Hold...jel to nekom proradilo?

Ako se ne varam treba prvo da imas tkz. line on hold a, opet koliko mi se cini, Telekom Srbija ne pruza tu vrstu usluge...

...kad bolje razmislim mozda i lupam, al ajd' ! :mrgreen:

drapin je napisao(la):
Ako se ne varam treba prvo da imas tkz. line on hold a, opet koliko mi se cini, Telekom Srbija ne pruza tu vrstu usluge...
Ima al na 064 :mrgreen:

Moguce je to za ljude koji su zakaceni na Alcatel, znaci 3ke.
Verovatno i ove nove dvojke.
A pored 064 i 063 ima tu mogucnost, mada kada je u pitanju mobilni, Call Waiting je za mene totalna glupost. Za fixnu telefoniju jos djene djene, mada nisam sigurano kako e to raditi, valjda zahteva v.92 modeme na obe strane + da je sve to lepo namesteno u posti + kuci.
Ovaj hmm.... nesto sam skeptican :)

Pozdrav!

Samo skeptican? :)

Kad bolje razmislim kako mi radi telefon ja i imam call waiting...samo sto to ja cekam izlaz da bih mogao nekog da nazovem :)
Pored svih nasih linija,centrala,provajdera i svega sto je bitno za funkcionisanje interneta, zvucalo mi je suvise prosto i prelepo ono 'evo vam ova verzija drajvera 8.30 i sad vas lucent moze da radi sa modem on hold'...yeah right...mozda, cak sta vise verovatno, kod njih napolju to tako ide ali kod nas...mada kad pocne da radi net onako slatko u 'paketicima' umesto da ima konstantan protok...brrrrrrrr...mogli bi da uguraju ne jedan poziv nego konferenciju.
Sve u svemu mislim da je rezime svega ovoga da cemo mi kanda jos malko pricekati za to :)...bar ja znam da hocu s obzirom da moja centrala ne zna za tonsko biranje a ne za tako napredne opcije poput CW.

Re: Samo skeptican? :)

robikica je napisao(la):
Kad bolje razmislim kako mi radi telefon ja i imam call waiting...samo sto to ja cekam izlaz da bih mogao nekog da nazovem :)

Hehe :happy:

Mada, jos uvek ima ljudi koji imaju dig. centrale, a koriste one staaare "Mihajlo Pupin" telefone sa brojcanikom :D

Vrh Dno