Šta je novo?

Modding Chieftec Big tower

Bosko1

Cenjen
Učlanjen(a)
14.03.2010
Poena
155
Ovo je moj prvi post,treba mi predlog za moddovanje sledeceg kucista...

bigtowerc-1267985970-9984.jpg

bigtowerc-1267985975-9985.jpg

bigtowerc-1267986253-10003.jpg

bigtowerc-1267986264-10005.jpg

isekao bih bocnu stranicu:jedan prozor dole,jedan prozor gore(blago zatamnjeni pleksiglas) u sredini 3 svetlece 8-12,-2. prozor i gore jedna 25-ica,
gore kuleri,farbanje,unutra uv reaktivnom bojom,neonke,mozda trkacke linije,fan controler...

dajte neke vase predloge nista nije radjeno!
Hvala!

???

Sta moze od ovog da se napravi???????

Treba mu jedno dobro farbanje i kvalitetno spolja i unutra a pre toga ciscenje :-D. Posle mozes na glavnos stranici da napravis u dodjem delu gde su komponente prozor od pleksija. Mislim da ce raditi posao e sada imaces malo muke da sakrijes kablove ne znam koliko mesta imas izmedju ploce gde se kaci maticna i zadnje stranice kojom zatvaras kuciste, i tu bi moglo da se doradi malo rupica da sakrijes lepo kablove.

Odakle is?i ja zelim da modujem svoj kuciste, isto ovakav pa mozemo da zajedno kupimo UV boje....

Poslednja izmena:
neki sposoban moder :) mogao bi mi reci odprilike gde nabavljte delove, pleksiglas i tako neke stvari, ja bi da napravim neko kuciste sebi i malo osnova bi mi dobrodoslo

Pleksiglasa ima kod stakloresca,a uv boje nisam uspeo da nadjem kod nas pa cu kupiti na nemackom ebay-u,bice tu i vodeno hladjenje,9800 GX2 itd...

Pleksiglasa ima kod stakloresca,a uv boje nisam uspeo da nadjem kod nas pa cu kupiti na nemackom ebay-u,bice tu i vodeno hladjenje,9800 GX2 itd...

ima uv boje u spreju skoro svugde, mada meni treba samo mala kolicina, nevredi da kupim sprey za 500din pa da mi stoji, a hocu da ofarbam nekoliko ventilatora...

Mnogo ti da das 500 din?:S:

Mnogo jer hocu da ofarbam svega 3 mrezica za ventilatore...zasto da bacim pare ako nije potrebno...zato sam pitao coveka odakle je, pa da podelimo farbu ako nadjemo u bocu ili flasu itd...:guitar:

Poslednja izmena:
danas sam poceo sa seckanjem ovog kucista i mogu reci da nije bas zahvalno za rad
izgubio sam dosta vremena oko otvora na bocnoj stranici, ima kvaku na nezgodnom mestu pa dosta rusi koncepciju, ali uz neke improvizacije uspeo sam najbolje sto je moglo
takodje sam probusio rupe na ploci za kacenje maticne radi skrivanja kablova.
jos da smislim u koju boju sve da ofarbam pa da krenem polako ;)

Prilozi

• Kuciste.jpg
    Kuciste.jpg
    64.8 KB · Pregleda: 165
E sasvim lepo odradjeno. Prozor je malo atipican sto mu daje draz. Posle kada kacis hdd diskove stavi ih naopako, da ti se ne vide kablovi koje udenjavas sa zadnje strane i za njih iskombinuj neku rupu za njihove kablove na zadnjoj ploci. Cisto kao predlog a znam da ce doro ispasti ako o uradis :-D poz samo nastavi ocekujemo nove slike sa farbanjem. pS El si razmisljao o nekom vojnom izgledu ili neka kamuflaz boja kucista? :-D

hvala... moglo je secenje da bude i drugacije, ali u pitanju je celik od 2mm sto uopste nije lako za secenje, posebno ne za neke egzibicije. nazalst nisam imao ubodnu testeru nego brusilicu (fiberku) i turpiju :)

hardove planiram da premestim u gornji deo kucista, gde se 5'25 rekovi, a donje drzace da skinem i tako napravim veci protok vazduha za gpu i cpu :banana:

sto se tice farbanja, necu puno da filozofiram sa bojama jer zelim da se kuciste uklopi u enterijer radne sobe... dakle u opticaju je siva, crna (mat), bordo.

pozdrav

Nazad
Vrh Dno