Šta je novo?

MOD KINEZA ZA 2 SATA

mikitrstenik

Cenjen
Učlanjen(a)
24.09.2008
Poena
166
Pozdrav...
Posto sam dobio ponudu koja se ne odbija za moje Thermaltake Armor kuciste,koje me je da napomenem izuzetno sluzilo,prodato je i stekam kesh za Cooler Master HAF 922...
E sad,na potkrovlju sam nasao staro Frontier Monarch koje je bilo u katastrofalnom stanju,ali moralo je da sluzi do prve plate i nabavke Cooler Master kucista...
Stavio sam drugu masinu iz potpisa u njega,graficka je jedva stala,temperature su bile katastrofa,a i sama boja me je nervirala pa sam resio da se malo igram sa njim i nije ispalo lose...U svakom slucaju za 10 dana odlazi tako da je sve jedno...

Bilo mi je potrebno oko 2-3 sata vremena,1 plavi sprej,1 crni sprej i jedan prajmer za plastiku...
Zbog temperature sam pozadi stavio jedan CHIEFTEC 9CM vent da izbacuje vazduh,a napred sam stavio 2 x 8cm COOLER MASTER da hladi HDD i koliko toliko ubacuje vazduh u kuciste.Najvise se grejao procesor posto je BLACK EDITION verzija a na njemu box kuler:S: ,ali sada ne prelazi podnosljivih 45c u load-u.Temperature su mi veoma bitne jer se ovaj komp nikada ne gasi i uglavnom sluzi za download i igranje u mrezi sa ortacima...
Malo sam sredio i kablove,a sutra cu da odradim providnu stranicu jer cu kada kupim kuciste ovo da poklonim sestricu...

Evo pogledajte,slika govori vise od hiljadu reci...

Prilozi

• mmmmmm.jpeg
    mmmmmm.jpeg
    23.6 KB · Pregleda: 162
  • 2.JPG
    2.JPG
    139.8 KB · Pregleda: 280
  • 3.JPG
    3.JPG
    129.6 KB · Pregleda: 346
  • 5.JPG
    5.JPG
    111.3 KB · Pregleda: 307
  • 11.JPG
    11.JPG
    118.4 KB · Pregleda: 272
Poslednja izmena:
kada si vec farbao, mogao si i unutrasnjost da ofarbas u crno

To planiram sutra,*** nisam se setio na vreme,a ova vrucina pa me mrzi da sve vadim pa ponovo

illidan bi sva kucista farbao u crno iznutra :D

nije jedini ^^

Sutra ga farbam u crno,definitivno ce da bude lepse,pa cu da postavim slike...:type:

Danas sam nesto cackao opet oko njega i mogu da kazem da je strasno koliko je tanak i los lim...Bice sutra veselo kada budem sekao stranicu:d

Eve ti isto kuciste

Prilozi

• Image026.jpg
    Image026.jpg
    377.9 KB · Pregleda: 143
Nije lose, podseca na Linksys opremu :D

Vrh Dno