Šta je novo?

Mobvoi uređaji

• Začetnik teme Deleted member 200002
  • Datum pokretanja
D

Deleted member 200002

Guest
Mobvoi /EU

Proizvođač koji zaslužuje poseban thread .
Kako je sada moguće slanje i za Srbiju, iskustva su dobrodošla.

Trenutno je TicWatch Pro 3 Cellular/LTE verzija na 10% off, Ali cellular/LTE opcije važe samo za neke evropske zemlje.

Ovakvu varijantu, sat koji deli broj sa telefonom bih odmah uzeo

Naručiću ga preko Mobvoi sajta za EU. Do sada slanje nije moglo za Srbiju, sada može.
LTE verzija mi definitivno ne treba, GPS završava sav posao. Još da radi i GPay, (sat ima NFC opciju). Imam GT2, ali to je igračka, običan tracker sa rudimentarnim sistemom i par smart opcija. Ništa bez WearOSa.

Čekam da vidim novi model. Huawei je odličan ali za sad limitiran previše.

Jel moze neko da mi pojasni, koliko moze da traje baterija na ovom satu, konkretno 3 pro ultra? Gledao sam po yt, nego sam izuzetno tanak sa vremenom i ne mogu da shvatim kako funcionise ovaj dual display sistem? Da li ja biram onaj monohrom/klasicni ili mozda npr sto bi meni odgovaralo, da uvek bude monohrom, a kada stigne neko obavestenje da se prebaci u taj full smart WearOS mod..

Presao bih sa GT2 pa mi je trajanje baterije bitna stavka. A uzeo bih LTE model. Sa NFC ako ima, zbog eventualnog gpay.

Hvala unapred.

Nece trajati dugo ,imas recenzija po netu poprilicno
Da li nudi dosta za te novce,itekako
Da li ce biti dobra zamena za gt2 ,ako zanemaris kvalitet izrade,izgled, ,bateriju,hoce

Baterija na TWP 3 Pro Ultra 4G Lte traje 2-3 dana (do 72h) kao sto je to navedeno u specifikaciji. Do sada nisam koristio iskljucivo Essential Mode da bih mogao da potvrdim trajanje baterije od 45 dana. Na satu su ugradjena dva ekrana, monohromatski prozirni FTSN iznad OLED ekrana. Podrazumevano se vreme prikazuje na monohromatskom ekranu, aktivacija OLED ekrana je pritiskom na gornje dugme. Moguce je ukljuciti samo OLED ali verujem da ce baterija znatno krace trajati. Preporucujem da se iskljuci 24h pracene pulsa, kiseonika, automatsko detektovanje i pracenje sportskih aktivnosti.

LTE verzija je dostupna za kupovinu u par zemalja, GB, DE, PL, ES, CA zato prvo izbor zemlje na mobvoi sajtu pre izbora produkta na sajtu https://www.mobvoi.com/uk/pages/ticwatchpro3ultra

LTE sam po sebi je prica za sebe, ne moze se aktivirati sim kartica bez Vodafone UK sim (provereno) - nije dostupan "Setup Carrier" za QR scan esim-a (prilozena slika dole). Postoji mogucnost preko APK za ciju je instalaciju potreban root-ovan mobilni telefon. Obe varijante provereno rade. Ono sto je zanimljivo je to, da pored eSim kartice koje zelite da dodate na ovaj uredjaj pre nego sto dodate istu morate u telefon staviti fizicku SIM karticu istog mobilnog operatera kako biste instalacijom eSim na satu povukli podatke sa mobilnog telefona za Acces Point Names (APN), inace necete imati pristup mobilnim podacima. Manuelno podesavanje APN nije moguce, osim ako ne root-ujete sat i podatke za APN izmenite preko adb shell-a.

Signal mobilne mreze na satu je slabiji nego na vasem mobilnom uredjaju, ne ocekujte da cete imati signal svuda. 2G ili edge mislim da ne funkcionise s obzirom da se za preffered network moze izabrati 4G LTE ili 3G. Primiti poziv na satu ili uputiti poziv bez dobre pokrivenosti 4G signalom je skoro nemoguce.

Za ostala konkretna pitanja pisite na ovoj temi, rado cu odgovoriti.

1661511915756.png

Neki utisak o ovim satovima...raymisljam da kupim TWP 3 Pro

Baterija na TWP 3 Pro Ultra 4G Lte traje 2-3 dana (do 72h) kao sto je to navedeno u specifikaciji. Do sada nisam koristio iskljucivo Essential Mode da bih mogao da potvrdim trajanje baterije od 45 dana. Na satu su ugradjena dva ekrana, monohromatski prozirni FTSN iznad OLED ekrana. Podrazumevano se vreme prikazuje na monohromatskom ekranu, aktivacija OLED ekrana je pritiskom na gornje dugme. Moguce je ukljuciti samo OLED ali verujem da ce baterija znatno krace trajati. Preporucujem da se iskljuci 24h pracene pulsa, kiseonika, automatsko detektovanje i pracenje sportskih aktivnosti.

LTE verzija je dostupna za kupovinu u par zemalja, GB, DE, PL, ES, CA zato prvo izbor zemlje na mobvoi sajtu pre izbora produkta na sajtu https://www.mobvoi.com/uk/pages/ticwatchpro3ultra

LTE sam po sebi je prica za sebe, ne moze se aktivirati sim kartica bez Vodafone UK sim (provereno) - nije dostupan "Setup Carrier" za QR scan esim-a (prilozena slika dole). Postoji mogucnost preko APK za ciju je instalaciju potreban root-ovan mobilni telefon. Obe varijante provereno rade. Ono sto je zanimljivo je to, da pored eSim kartice koje zelite da dodate na ovaj uredjaj pre nego sto dodate istu morate u telefon staviti fizicku SIM karticu istog mobilnog operatera kako biste instalacijom eSim na satu povukli podatke sa mobilnog telefona za Acces Point Names (APN), inace necete imati pristup mobilnim podacima. Manuelno podesavanje APN nije moguce, osim ako ne root-ujete sat i podatke za APN izmenite preko adb shell-a.

Signal mobilne mreze na satu je slabiji nego na vasem mobilnom uredjaju, ne ocekujte da cete imati signal svuda. 2G ili edge mislim da ne funkcionise s obzirom da se za preffered network moze izabrati 4G LTE ili 3G. Primiti poziv na satu ili uputiti poziv bez dobre pokrivenosti 4G signalom je skoro nemoguce.

Za ostala konkretna pitanja pisite na ovoj temi, rado cu odgovoriti.

Pogledajte prilog 353471
Koliko su ti prasići tražili za sve komplet..carina+PDV +sheeping?

Propustio sam taj momenat sa carinom, stigao je rutom preko AT :cool:

Meni se TWP 3 Ultra ne sviđa zbog izgleda. Prevaziđen design ,čak je i Google Pixel Watch lepši od njega :alien:

Drzite se dalje od mobvoi-a.
Satovi su super, tu nema diskusije. Ja sam svojim TWP 3 prezadovoljan, ali sledeci model necu uzeti sigurno. Ovo mi je poslednji njihov uredjaj. Pre svega, verzija softvera. Godinama obecavaju update, ali je sasvim izvesno da se to nece desiti. Za update (zapravo wear os 3) nisam kukao jer mi nikada nije bilo posebno bitno, ali sada se desilo da je google ukinuo assistant za wear os 2. Iako je jajarski potez sa njihove strane, ni mobvoi nije bolji kada obecavaju da ce nesto uraditi i korisnici kupe sat na onovu ocekivanja novog softvera i onda to ne dobiju.
Koliko vidim po netu, cak je i pitanje za TW5 da li ce imati asistent.

Stigao update na wear os 3.5.
Par stvari je izmenjeno, ne mnogo i nešto na bolje nešto na gore.
1. Osetno je brži uređaj. Baš je fluidan. Nije ranije radio loše, ali sada je bolje.
2. assistant je izbačen skroz. Nadao sam se da bi 3.5 to mogao da reši, ali google jednostavno ne da. Na svu sreću, moguće je sideload alexa koji radi odlično za redovna pitanja, pokretanje timera i slično. Za google home postoji posebna app za kontrolu doma.
3. Ono što me baš nervira je što je izbačena kontrola dugmića. Donje dugme je moglo da se podesi na neku prečicu i meni je to bio wallet. Sada je donje dugme recent apps i kraj priče. gornje dugme je i dalje za aplikacije, dugo držanje za power i očigledno izbačeno kratko zadržavanje za assistant. Dobro je da se u alexi može podesiti da kratko zadržavanje donjeg dugmeta radi za alexu tako da imam prečicu, mada ne može bez buđenja tako da mi treba tap pa hold.

Za zainteresovane, sideload se radi preko aplikacije wear installer.
Potrebno je uključiti developer options na satu, adb debuging, wifi debuging i dobiti ip adresu.
Ta adresa se unosi u wear installer i apk (koji se skida unapred) se prebacuje sa telefona i instalira. Dva klika.

Nazad
Vrh Dno