Šta je novo?

Mobtel WEB 2 SMS

][V][ATRIX™

Čuven
Učlanjen(a)
05.02.2001
Poena
679
Odem na onaj portal, kad vidim link Web2SMS.. :banana:

Poštovani korisniče,

Mobtel je otvorio novu mogućnost slanja SMS poruka sa portala Moj Mobtel. Usluga je u fazi testiranja i ukoliko budete imali problema, molimo Vas da nam ih prijavite.

SMS poruke mozete slati na sve 063 brojeve i u ovom promotivnom mesecu imate ukupno na raspolaganju 10 besplatnih SMS poruka.

Broj telefona na koji šaljete SMS poruku treba da ima format samo broja 123456, bez 063, crtica, razmaka ili drugih posebnih znakova.

Poruka može da sadrži maksimalno 150 karaktera i njenu veličinu možete pratiti u posebno obeleženom polju (Broj karaktera).

Broj preostalih besplatnih poruka je 9

Dobro su se setili, ali ne znam koja ce cena da bude posle exp. faze.. :party:

P.S. Ovo vazi samo za post paid korisnike koji su se registrovali na "Moj Portal".

Sta su se dobro setili, dali su samo smeshnih 10 porukica to ispucas momentalno.

Dobro su se setili da uvedu ovakav servis, to sam mislio.
Sta ti zamisljas da ce neko da ti daje za dzabe?? Heheh :)

Srbi vole dzabe, pa sta god da je....kao "Ime ruze", recimo :)

Cim se placa, nalaze mane....
Lepo je znati da postoji, pa taman da ga nika ni ne koristim....na portalu sam bio svega nekoliko puta....nemam potrebe tamo da idem :)

Ma da nema nista posebno, valjda ce da ubace jos dosta toga kad izadju iz exp. faze..

I to sto kazes, svi ocekuju da ce to biti za dz.. ne razumem te ljude, pa gde oni zive. :|

ma da i to sto kazete bolje i jedna free sms neko nijedna :D

Ja probah i radi 10 porukica je ok ova opcija je super za ljude koji imaju nekoga u inostranstvu a njihova mreza ne podrzava slanje sms na nasu 063 u svakom slucaju + za mobtel :type:

i nemogu vise da koristim kada sam ih ispucao momentalno

Poslednja izmena:
versus je napisao(la):
i nemogu vise da koristim kada sam ih ispucao momentalno

I sada ih vise ne koristis, Mobtel te castio 20-30 dinara (tih 10 SMS), nastavis da zivis kao do sada i svi zadovoljni. End of prica :)

Ako ste na mobtelu, što bi bili ograničeni samo sa deset poruka, možete da šaljete neograničen broj sms-ova (samo na 063) jednostavnim slanjem email-a koristeći SMTP server gsmmex.063.mobtel.com .
Poruke šaljete tako što u To: polje stavite [email protected]
(umesto 123456 ide željeni broj tel.)

JEDNOSTAVNO ZAR NE!

:banana:

Jes' al koji je password? Bez njega nece da mogne.

Re:

PJ je napisao(la):
Srbi vole dzabe, pa sta god da je....kao "Ime ruze", recimo :)

250 din nije dzabe, vec 250 din...(ali jeste jevtinije od kupovine u knjizari)

dumb2.jpg

MMS je napisao(la):
Ako ste na mobtelu, što bi bili ograničeni samo sa deset poruka, možete da šaljete neograničen broj sms-ova (samo na 063) jednostavnim slanjem email-a koristeći SMTP server gsmmex.063.mobtel.com .
Poruke šaljete tako što u To: polje stavite [email protected]
(umesto 123456 ide željeni broj tel.)

JEDNOSTAVNO ZAR NE!

:banana:

Ooooo, lepo zaista a poruke stizu momentalno. Hvala najlepse! ;)

p.s.
Ne treba vam pass za slanje sms-a na ovaj nacin jer smtp server ne zahteva pass.
Poz!

Ne radi vise... bilo je i za ocekivati da ce da stave username/password za SMTP.. ili kako su vec odradil...

E pa super, rešenje je i je free/webmail koji ima pop3/IMAP ili barem može da forwarduje na neki koji ima takav pristup (npr. myrealbox.com). Parametre za prijem pošte postavite za tog provajdera, outgoing server postavite na smtp.063.mobtel.com i imate BILO KOJU ADRESU koju želite, a poštu uredno čitate i šaljete sa telefona.

Vrh Dno