- Učlanjen(a)
- 13.04.2011
- Poena
- 169
Cao drustvo, malo sam uzeo da se igram sa novim MSI Z97 Gaming 7. Isprva sam hteo da probam MPower model, ali mislim da je Gaming 7 ipak zanimljiviji, jer je jeftiniji, a uz to mi se jako dopada kako izgleda. Elem, kao i obicno, da podelim iskustvo.
Najlepsi deo, otpakivanje nove "igracke"
Mislim da mi to nikada nece dosaditi. Unutra nema mnogo toga, ali od par zanimljivh sitnica bih izdvojio veliku nalepnicu koja ide na kuciste, i koja izgleda kao logo sa hladnjaka na cipsetu.

Kao sto rekoh, ploca mi je skroz gotivna i generalno volim ovaj crveno-crni fazon i to ne samo kod ploca. Slusalice, laptopovi, ploce, mislim da mi nikada nece dosaditi
Sto se zanimljivosti tice, MSI Gaming 7 ima dosta toga sto joj ide u prilog. Kao i svi ostali proizvodjaci i ovaj model je opremljen kvalitetnim elementima, upotrebljene su Military Class 4 komponente, a to verovatno i sami vec znate, ako pratite stanje na IT sceni u poslednjih nekoliko godina.

Naponska jedinica je prema informacijama MSI-a 12-fazna, a upotrebljen je ISL6388 VRM koji kontrolise sest faza odjednom. Zavojnice su SFC (Super Ferrite Choke), dok su upotrebljeni i odlicni Hi-C kondenzatori. U svakom slucaju, posvecena je paznja dizajnu naponske sto me je posebno obradovalo, s obzirom na to da mi je na raspolaganju Core i7 4770K i Raijintek Nemesis kuler :-devil-:

Najlepsi deo, otpakivanje nove "igracke"

Kao sto rekoh, ploca mi je skroz gotivna i generalno volim ovaj crveno-crni fazon i to ne samo kod ploca. Slusalice, laptopovi, ploce, mislim da mi nikada nece dosaditi

Naponska jedinica je prema informacijama MSI-a 12-fazna, a upotrebljen je ISL6388 VRM koji kontrolise sest faza odjednom. Zavojnice su SFC (Super Ferrite Choke), dok su upotrebljeni i odlicni Hi-C kondenzatori. U svakom slucaju, posvecena je paznja dizajnu naponske sto me je posebno obradovalo, s obzirom na to da mi je na raspolaganju Core i7 4770K i Raijintek Nemesis kuler :-devil-:

Poslednja izmena: