Šta je novo?

Mobilni za oko 200 DM

radar

Čuven
Učlanjen(a)
01.10.2001
Poena
619
Kupujem devojci mobilni, ali u poslednje vreme nisam baš u toku. Dakle, interesuje me najbolja kupovina novog telefona za oko 200 DM. Šaljite predloge i iskustva sa određenim modelima koji su u tom rangu.

radar je napisao(la):
Kupujem devojci mobilni, ali u poslednje vreme nisam baš u toku. Dakle, interesuje me najbolja kupovina novog telefona za oko 200 DM. Šaljite predloge i iskustva sa određenim modelima koji su u tom rangu.

T10

najjednostavnije i najgluplje, ali opet odlichno reshenje...
chak je i ispod 200DEM ili da kazem da je oko 90EVRA...

Re: Re: Mobilni za oko 200 DM

ZeeGerman je napisao(la):
T10

najjednostavnije i najgluplje, ali opet odlichno reshenje...
chak je i ispod 200DEM ili da kazem da je oko 90EVRA...
mozda ali pre nakih 6 meseci ...
mozda siemens c35 .... ne znam koja mu je cena trenutno, trebalo bi da je oko 200 :D :D

Ma koji T10, on je iz prosle price, ne pomisljaj na njega ako vec imas 200 dema. Lepo kaze covek, Simens C35...

pa do dvesta maraka moj favorit je erikson r310. BTW sta znazi ono r ? r kao revision?

silvereye je napisao(la):
pa do dvesta maraka moj favorit je erikson r310. BTW sta znazi ono r ? r kao revision?

Ma da, telefon za sve prilike: otporan na udarce, vodu, blato a njime chak moze i da se jede!! :D

Da, samo shto je Erikson zbog novih izmishljotina puk'o.
Spojili se (kao) sa sonijem da bi bolje isho posao, a u proizvodnji mob telefona su pukli. T10 je bio zakon, kao i A1018 i 768 itd, dok ova nova chuda su skupa u odnosu na ono shta pruzaju...

P.S. NOKIA rula...

nokia

Mislim da bi nokia 3210 ili 5110 predstavljale sasvim solidno resenje

Siemens c35...mislim da moze da se uzme za 200 a telefon je stvarno Ok...Sto se tiche ericssona r310s i to je odlichan telefon ali ipak ako uzimash devojci mislim da to definitivno nece biti tvoj izbor...Ako hocesh neshto jeftinije mozesh da razmislish o nekom sagemu ali ti to nebih preporuchio...

Ako devojci kupis R310 mozes svima da kazes da si kupio telefon bivsoj devojci :D, ali najozbiljnije.

PS ZeeGerman, ne kapiram sto toliko forsiras T10 kad mi ovde pricamo o sumi od 200dema ili 102€, a to vise nisu male pare kada je rec o telefonima. I jos, svaki Erikson koji se prodaje kod nas jos uvek nema nikakve veze sa SONYem...

OK, C35 i Nokia 3210 su od početka u užem izboru (i sam sam koristio/koristim oba), samo nisam bio siguran kolika im je trenutna cena. Sve varijante Ericsona su otpale. Samo me još interesuju vaša iskustva sa Alcatelom 300,301,302,303. Po karakteristikama izgleda da nije loš, zadovoljava estetske kriterijume (što je u ovom slučaju vrlo bitno), ali nisam čuo iskustva nekoga ko je koristio taj telefon.

Nove ALcatele sam samo video i obavio razgovor-dva...znaci nemam licnog iskustva, ali cujem da se kvare, ljudi su uglavnom nezadovoljni (oni koje ja poznajem).

Ne bih da smaram, ali ako se ispruzis za jos 20DM mozes da uzmes novu 3310 koja je definitivno odlican telefon (made in Gemany).
Mislim da je dovoljan dokaz za kvalitet ovog telefona sto svako poznaje bar nekoga ko ima ovaj telefon:) ...sta sam sada rekao? ko razume shvatice:) Stvarno ih ima svuda i nisam cuo da se neko toliko zali da bi da ga menja.

Bane® je napisao(la):
Ako devojci kupis R310 mozes svima da kazes da si kupio telefon bivsoj devojci :D, ali najozbiljnije.

PS ZeeGerman, ne kapiram sto toliko forsiras T10 kad mi ovde pricamo o sumi od 200dema ili 102€, a to vise nisu male pare kada je rec o telefonima. I jos, svaki Erikson koji se prodaje kod nas jos uvek nema nikakve veze sa SONYem...

GRESHKA!

T68 ili T65 (nisam siguran 100%), ali sigurno je jedan od ova dva modela radjen sa sony-jem; a shto se tiche forsiranja, ne forsiram ja T10, vec mislim da je on jedan od najboljih eriksonovih telefona, koji ima realan odnos cena/kvalitet...

poz'

Ako je telefon za devojku, mislim da je najbolja varijanta Siemens C35i. Nemoj ni da razmislas o Alkatel -ima iz 30x serije. Lose odradjen meni u odnosu na Siemens i Ericcson.

Vrh Dno