Šta je novo?

Mobilni Milioner - Srpski

Bravo, svaka ti cast. Kod mene kuci cale i sestra pice milioner pored FarCry-a i NFSU tako da znas ;)

Sada ozbiljno. Probao sam ovu tvoju mbilnu verziju i radi i na S60 Nokiji (Nokia 3650), samo sto ne pokriva ceo ekran vec jedan njegov deo (okolo je beli border). Znam da je to zato sto S40 telfoni imaju manji ekran, pa bi mogao u doglednoj buducnosti i to da sredis. Mozes tamo da na sajtu da naglasis da radi i na S60, ali uz ta ogranicenja.

Koliko sam skontao,te igrice su radjene u Javi...Ima li verzija koja radi non-java ?
Imam SE T300 koji ne podrzava Javu...

Milika kad ce nova verzija Milionera za PC?

Meni ova 0.2 mobile verzija ne radi :/
imam 6100, i 0.1 je sve ok radilo, ali kada ovu novu verziju instaliram, jednostavno ne mogu da otvorim, "open" je zatamnjeno ili kako vec... do chega moze da bude?

U popularnom programu "Ko zeli postati milioner" voditelj pita Muju:
prvo pitanje vredno: € 100.
>"Koje su boje stidne dlake kod vase zene Fate"?

a)crne b)zute
c)smedje d)bele

Mujo se misli, misli... i posle nekog vremena kaze:??
"Mogu li pozvati prijatelja"!?

Nova PC verzija uskoro - fali jos 200-tinjak pitanja...

Na 6100 mozda ne radi ako nisi dobro preneo, v0.2 je proban na 6100 i radi - skini ponovo...

Non java nece biti nema druge (dobre i jednostavne) tehnologije
za izradu na non java telefonima...

Bice i za S60 ali top je trenutno mali deo trzista i prvo cu napraviti
za S30....

milika je napisao(la):
Na 6100 mozda ne radi ako nisi dobro preneo, v0.2 je proban na 6100 i radi - skini ponovo...
Pa probah nekoliko puta ali isto... mozda je skinuta arhiva bila zeznuta, probacu ponovo. Ako kazesh da je probano na 6100 i da radi, onda nema da ne radi kod mene! BRE! :p

Milika, shta je ono sa verzijom 0.7 za PC da prijatelj u 90% sluchajeva daje pogreshan odgovor? Cale se buni jer je prijatelj bio mnogo bolji u 0.6 :)

Voodoo_NBGD je napisao(la):
Milika, shta je ono sa verzijom 0.7 za PC da prijatelj u 90% sluchajeva daje pogreshan odgovor? Cale se buni jer je prijatelj bio mnogo bolji u 0.6 :)

ya, poznata greska - prepravljeno,
ali primeceno prilicno kasno,
tako da pricekajte 0.8 i sve ce biti ok...

Milika, uspeo sam da stavim na mobilni 0.2 verziju. Inache sam tu novu 0.2 verziju skinuo josh kad je izashla, a videh da sad tamo pishe da je bila neka greska sa jad fajlom.

U svakom sluchaju nekoliko konstruktivnih primedbi :) :

1. Da bude veci broj pitanja u verziji za mobilni
2. Da se pitanja ne ponavljaju u okviru iste "sesije". Znachi to mi se redovno deshava da recimo bude neko pitanje za 1.5k, pa onda opet isto to za recimo 6k. To pod obavezno popraviti! :)
3. Neke male greske prepraviti, tipa ima ono "Najrasprostranjenija knjiga" ili tako neko pitanje, kad treba da se kaze da je biblija, e pa pitanje je napisano u jednom redu tako da se ne vidi celo. Ima josh nekoliko takvih greskica koje sam primetio ali ne mogu da se setim sada...
4. Zashta sluzi ono pod rezultatima "*=posalji rezultate" ? Meni to ne funkcionishe...

To bi bilo to za sada :)

pozdrav and keep up the good work !

Misha je napisao(la):
Milika, uspeo sam da stavim na mobilni 0.2 verziju. Inache sam tu novu 0.2 verziju skinuo josh kad je izashla, a videh da sad tamo pishe da je bila neka greska sa jad fajlom.

U svakom sluchaju nekoliko konstruktivnih primedbi :) :

1. Da bude veci broj pitanja u verziji za mobilni
2. Da se pitanja ne ponavljaju u okviru iste "sesije". Znachi to mi se redovno deshava da recimo bude neko pitanje za 1.5k, pa onda opet isto to za recimo 6k. To pod obavezno popraviti! :)
3. Neke male greske prepraviti, tipa ima ono "Najrasprostranjenija knjiga" ili tako neko pitanje, kad treba da se kaze da je biblija, e pa pitanje je napisano u jednom redu tako da se ne vidi celo. Ima josh nekoliko takvih greskica koje sam primetio ali ne mogu da se setim sada...
4. Zashta sluzi ono pod rezultatima "*=posalji rezultate" ? Meni to ne funkcionishe...

To bi bilo to za sada :)

pozdrav and keep up the good work !

1. ne moze, nema memorije mozemo se slikati...
2. to ce biti ovo je ipak tek 0.2
3. prijavite i bice prepravljeno....
4. pa da posaljes rezultate ali moras imati barem 1 rez preko 14000 da radi...

e da... meni na s55 ume često da zabaguje... inače igra je extremno popularna na faxu... pogotovu za vreme "zanimljivih" predavanja... pravi je spas... hvala!

p.s. šteta što mi obično marnu telefon na vreme :)

milika je napisao(la):
AAAAA, pa ovo je najgore od svega :/
a shta mislish da napravish nekoliko 'verzija' sa razlichitim pitanjima? pa nek svako ubacuje po svojoj zelji?

milika je napisao(la):

Pa ovi telefoni iz Serije 60 imaju vise memorije :) Mozes u toj verziji da dodas vise pitanja...Na faxu smo vec nekoliko puta presli sva pitanja :)

Ne radi link za kolor Zimens verziju. Ili je prekoracen dozvoljeni protok na serveru ili stvarno ne radi... Probao sam i preko WAP-a i preko kompa da skinem, ali netje. Radi S40 verzija i mono Siemens.

Ne moze za seriju 60 delimire, kako svima tako i tebi :d
shalim se naravno...

Vrh Dno