Šta je novo?

Mobilni i net - Vip, Telenor ili ?

dushanna

Poštovan
Učlanjen(a)
05.01.2018
Poena
70
Ćao svima,

da ne bih tražila po postovima slično pitanje, koje možda i nije toliko sveže,
ukratko:

imam mobilni postpaid paket + kućni net kod Vipa, koji za par dana ističe. Treba da ga obnovim ili prebacim kod drugog provajdera. Nisam zadovoljna internetom ni na mobilnom i na Vip kućnom netu. Međutim Telenor je mnogo skuplji (ta 2 paketa zajedno) od Vip-a, ako je kojim slučajem bolji. Kolko vidim, ima i neke gluposti tipa "ako hoćeš ovu aplikaciju...".

Zanima me kakva su vaša iskustva po pitanju postpaid mobil paketa i neta (po mogućstvu baš ovog koji može da se šeta - kućni net), koji su naravno jeftiniji. Koliko ja znam, to ima Vip i Telenor, ne znam da li ima MTS, znam da imaju optički i adsl, ostalo ?.

Moram naglasiti da TV i fiksni tel nemam niti me zanimaju. Samo net i mobilni.

Hvala unapred na odgovorima.

Zasto nisi zadovoljna, koje brzine izvlacis?
U sustini je vrlo jednostavno, moras da testiras pa da vidis. Mozda npr telenor nema signal uopste kod tebe u kuci/stanu, ili ima signal ali radi ocajno.
Uzmes prepaid karticu, stavis u telefon i probas. Odradi neki speedtest, vidi kakav je signal.
Na osnovu toga donesi odluku. Iskustva drugih ti ne znace nista. Ja sam dugo vremena koristio VIP kucni net i radio mi je generalno dobro, nisam imao neke zamerke. Ali to tebi ne znaci nista, jer mozda npr ta bazna stanica sa koje ti hvatas signal ima nekih problema koje nece ili ne mogu da rese.

Ćao svima,

da ne bih tražila po postovima slično pitanje, koje možda i nije toliko sveže,
ukratko:

imam mobilni postpaid paket + kućni net kod Vipa, koji za par dana ističe. Treba da ga obnovim ili prebacim kod drugog provajdera. Nisam zadovoljna internetom ni na mobilnom i na Vip kućnom netu. Međutim Telenor je mnogo skuplji (ta 2 paketa zajedno) od Vip-a, ako je kojim slučajem bolji. Kolko vidim, ima i neke gluposti tipa "ako hoćeš ovu aplikaciju...".

Zanima me kakva su vaša iskustva po pitanju postpaid mobil paketa i neta (po mogućstvu baš ovog koji može da se šeta - kućni net), koji su naravno jeftiniji. Koliko ja znam, to ima Vip i Telenor, ne znam da li ima MTS, znam da imaju optički i adsl, ostalo ?.

Moram naglasiti da TV i fiksni tel nemam niti me zanimaju. Samo net i mobilni.

Hvala unapred na odgovorima.
Kupi Telenor pripejd karticu i isprobaj...ukoliko si zadovoljna kvalitetom i brzinom neta možeš sa pripejda da pređeš na postpejd i dobićeš 50% popusta na pretplatu.
Kućni net ćeš morati da platiš po punoj ceni....

Vrh Dno