Lik BG
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 09.05.2013
- Poena
- 180
Razmisljam se kupim Xiaomi Mi Box S - 2nd gen., al mi treba iskljucivo zbog EON mobilne aplikacije, ne EON sa kod-om jer mi to ne pripada uz Total (sat.) TV. Vec imam Bluetooth Mouse, tako da mi kolko sam shvatio treba modovana EON aplikacija i da disable-ujem Google play ? Dali moze mala pomoc:
1. Treba mi download link za modovanu EON aplikaciju koja radi
2. Kako modovanu EON aplikaciju da prebacim na Mi Box i da istu instaliram ? Posedujem Android i Iphone telefon i Apple Macbook racunar (PC/Windows nemam)
3. Predpstavljam da moj Bluetooth (apple) Mouse mogu koristiti za Modovani EON ?
4. Dali je potrebna neka "akrobacija" da disable-ujem Google play store (ako je to uopste potrebno) ? Ako jeste, moze tutorijal bar ukratko ?
5. Mozda jos nesto?
... ili da sve batalim jer EON bez koda sada vise ne radi ?
HVALA veliko unapred !
1. Treba mi download link za modovanu EON aplikaciju koja radi
2. Kako modovanu EON aplikaciju da prebacim na Mi Box i da istu instaliram ? Posedujem Android i Iphone telefon i Apple Macbook racunar (PC/Windows nemam)
3. Predpstavljam da moj Bluetooth (apple) Mouse mogu koristiti za Modovani EON ?
4. Dali je potrebna neka "akrobacija" da disable-ujem Google play store (ako je to uopste potrebno) ? Ako jeste, moze tutorijal bar ukratko ?
5. Mozda jos nesto?
... ili da sve batalim jer EON bez koda sada vise ne radi ?
HVALA veliko unapred !