Šta je novo?

Mobilni do 100€ - hitno...

omnik

Čuven
Učlanjen(a)
29.06.2000
Poena
855
Posto sam uspeo da razbijem Sony J5 koji mi je bas prirastao za srce a nema mu pomoci, moram da kupim nov mob. E sad, totalno sam ispao iz tokova jos 2001 kad sam sony-a i uzeo. Gledao sam halo oglase i evo sta sam nasao u tom cenovnom rangu:

Siemens:
- C 45 80€
- M 35 85€
Nokia:
- 3310 90€
- 3510 110€
Motorola:
- T 191 95€
- T 250 90€
Ericsson:
- T65 95€
- T100 105€
- T200 110€
Sony:
- J7 107€
- J70 110€

Bitna mi je pouzdanost pre svega a zatim i konfor i tako dalje. Pomagajte :?

jos jedan glas. ja kupio juce za iste pare.

Sta kazes za Nokiu 5210, video sam je na halooglasima u rasponu od 110 (tipa kao nova, stara dva dana, pod garancijom i sl.) do 140e (nova)? Nije na tvojoj listi gore, ali je telefon veoma dobar.

3510i. Vec na oglasima ima za 120e nov (ja sam ga pre 2 meseca platio 12000 din !@#$#%). Ako nemas, pozajmi jos tih 20e, ukradi, snadji se, tel. vredi svaku paru. Kolor je ipak mnogo bolji od mono, a meni mu je dosta bolji od 3510.

Hvala svima na odgovorima! Uzeo sam Sony J70 (stara ljubav tesko umire :) ). Probao sam taj 3510, opcije su ok ali mi se sam telefon uopste ne svidja. Mnogo je veliki, bio je neki primerak sa delovima koji imaju polu-providnu plastiku koja izgleda jaaako ne kvalitetno. Ovaj sony pored odlicnog izgleda, ima i sasvim ok opcije tako da sam izabrao njega...

Jos jednom hvala!

soj70.gif

E ***. Trebalo je da probas 3510i, plastika je mnogo kvalitetnija, i ima.... ma necu nista vise da pisem. Razocarao si me kao covek i kao komunista :) :D
Pozdrav!

stormbringer_bg je napisao(la):
E ***. Trebalo je da probas 3510i, plastika je mnogo kvalitetnija, i ima.... ma necu nista vise da pisem. Razocarao si me kao covek i kao komunista :) :D
Pozdrav!

Hehe, nisam imao prilike da vidim 3510i i ako mi verujes imao sam tacno u dinar 110€ po 65.2 kursu :)

omnik je napisao(la):
...

Hehe, nisam imao prilike da vidim 3510i i ako mi verujes imao sam tacno u dinar 110€ po 65.2 kursu :)

Ma ako ti je 3510 velik onda nema razloga da ti 3510i bude po ukusu - sem ako se bas toliko ne zalepis za kolor ekran...

3510i. Vec na oglasima ima za 120e nov...
-------------------------------------------------
Ko ga prodaje po toj ceni, ajd' napisi imena firmi i telefone ako ti je pri ruci, ja sve sto sam pitao ide od 140€ pa na vise.

Evo, sad citam Halo oglase...
MyPhone - TC Sremska II sprat, 011/181-565
3510i - 120e. E sad, da li je istina, da li ih imaju, stvarno ne znam. Proveri.
Pozdrav!

Eh sto ne volim takve firme, puni su oglasi firmi koje pisu neke cene kakve nikad nisu imali, tj. otprilike 1/4 oglasa koja nudi telefone navodno 20-30% jeftinije od ostalih ali kad pozoves naravno nema... cena im je inace 140 ali nema trenutno...

:)

Stoka. Znaci, ipak sam se prevario sto se cene tice. Ok, onda se tih 140e nije uklapalo u cenu.
Pozdrav!

BTW. Jel zna neko gde ima da se kupi kabl za komp za ovaj Sony J70?

'Fala

ZoNi je napisao(la):
...

ne znam to (dok sam imao taj Sony dugo sam trazio kabl, ali ga nisam nasao...)

nego, evo ti jedan sajt koji bi mog'o da te zanima:
http://www.cmd-files.has.it/

Hvala za link, ali cemu to ako nemam kabl :)

Evo imas kod ovog sa Sezama:
http://www.sezampro.yu/Oglasi/top.asp?T=01:Telefoni&N=3667

A mogao si uzeti polovan t-39! CCCC :mig:

Nazad
Vrh Dno