Šta je novo?

Mobilna telefonija

Peca

Administrator
Administrator
Učlanjen(a)
27.06.2000
Poena
725
Ukoliko primetite da nedostaju neki od postova vezanih za pitanja mobilne telefonije, obavestavamo vas da su premesteni u novu "sobu" namenjenoj ovim uredjajima bez kojih se vise ne moze. Nadamo se da cete uvaziti ovu promenu...

odlicno.....dobar potez....

Super potez sa pravljenjem nove sobe...
Samo josh da se naviknemo na novi forum i ima da bude super :)

Odlicno je sto su mobilni telefoni dobili svoj poseban kutak :)

E svaka ti dala!

Sad ce biti lakse snaci se, a jeli Peco jel postoji neka nada za otvaranje offtopic sobe ?
Normalno ne total offtopic, nego soba u kojoj bi bilo odredjeno o cemu sme da se govori, ali da nema veze sa comp-ovima ???

Ovaj Light skin i nije los :beat:

Mislim da cemo napraviti nesto tako, samo polako...

Neophodno je zamisliti sve moguce situacije koje nas mogu zadesiti i takva pravila vrlo detaljno napisati. Da ne bude sutra, nisam znao...

Peca je napisao(la):
Mislim da cemo napraviti nesto tako, samo polako...

Neophodno je zamisliti sve moguce situacije koje nas mogu zadesiti i takva pravila vrlo detaljno napisati. Da ne bude sutra, nisam znao...
ako se dobro secam neko od moderatora je rekao nekada davno da je ta soba postajala i da je bila najvece ruglo foruma i da nikada vishe nje nece biti :smoke:

ako greshim ispravite me

poz

misterx je napisao(la):
ako se dobro secam neko od moderatora je rekao nekada davno da je ta soba postajala i da je bila najvece ruglo foruma i da nikada vishe nje nece biti :smoke:

ako greshim ispravite me

poz

Ne gresis, ali kao sto vidis, Peca kaze da bi trebalo utvrditi pravila, pa tek onda da se otvori soba. Dakle, cvrsta ruka sve resava :smackbum:

PJ je napisao(la):
Ne gresis, ali kao sto vidis, Peca kaze da bi trebalo utvrditi pravila, pa tek onda da se otvori soba. Dakle, cvrsta ruka sve resava :smackbum:

:-devil-: aham :-devil-:

Pa da offtopic soba nebi smela da bude total offtopic, kao sto sam vec napisao... Morala bi da se znaju neka pravila, da se precizira o cemu se sme govoriti, i ako se sve to lepo slozi mislim da bi ova soba bila dobro mesto za druzenje, upoznavanje, a i pomaganje nevezano za Comp-ove i drugu tehniku... No, ima dosta precih stvari od toga, a to su dovrsavanje ovog novog foruma, i prevod na srpski ofcourse...

Neo, sve to stoji i s tom namerom je ista i prosli put uvedena. Bilo je tu interesantnih tema (ko se seca one kako izaci na kraj sa smrdljivim nogama :)), ali se onda sve otelo kontroli, pa je ista ukinuta. Ovaj put ako se OffTopic ponovo otvori ce morati da budu stroga pravila kao u Hot HW sobi, pa ako neko bas pretera niko mu nije kriv :)...

Odmah ban for life :)

misterx je napisao(la):
ako se dobro secam neko od moderatora je rekao nekada davno da je ta soba postajala i da je bila najvece ruglo foruma i da nikada vishe nje nece biti

Na starom Sezam-u (SezamNet) bila je jedna takva, sa vrlo slicnim kvalifikacijama. Cisti trash. Neponovilo se.

Vrh Dno