Samo mali rezime.
Prekjuče prepodne podneo sam zahtev za raskid ugovora i prebac broja na pripejd i, gle čuda, juče su me zvali i sve je završeno za nešto više od 24H.
Yettel, svaka čast na ažurno
Mislim da ti neće dozvoliti .Imam jedno pitanje, pa ako bi neko mogao da mi pomogne.
S obzirom da cu u A1 da raskinem trenutni ugovor, prelazim u Yettel sa drugim prepaid brojem za koji mi vec nude 50% tokom UO, medjutim proslog petka sam ogrebao i Yettel promo kod 6 meseci po 1rsd. Da li mogu da kombinujem ove dve pogodnosti?
1. To moras da pozoves da pitasAko moze mala pomoc.
1. Da li i dalje ima popust od 50% na tarifu bez telefona ako se prelazi sa prepaida na post paid?
2. Posle novog cenovnika koji krece,ako ne gresim,od sutra koja je cena za Total 10 tarifu bez uređaja ako je i dalje aktuelan popust od 50%?
Ja imam Total 5 i cena je oko 2650 .1. To moras da pozoves da pitas
2. Nova cena za Total 10 sa e-racunom je 2.699,00 DIN (bez ikakvog popusta)
Zvao sam ih na 063/9000 , dobio odgovor da smo od januara obavešteni o korigovanju cena , tako da sve reklamacije vezane na cenu usluga garant će odbijati po automatizmu .Da li je neko uspeo da dobije korisničku podršku na telefon? Toliko funjarski su odradili promenu cena, bez ikakvog obavestenja u vidu poruke, poziva, ili jasnog banera na sajt. Hteo bih da raskinem ugovor, ali navodno je to bilo izvodljivo do 29.2.
To i mene zanima jer je i meni uvecan racun.Da li je to Yettel počeo da obračunava nove cene, samovoljno, jer vidim da je od jutros moj račun za sledeći mesec mart povećan za 250 din, takođe i mojoj majci koja je nov paket uzela pre 2 meseca???? Ili je to samo " greška sistema" zbog "poboljšanja" ???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari