Šta je novo?

Mobilna telefonija: korisnička pitanja i podrška

@empty8
Ja imam samsung i u yettelu sam, sve opcije i dalje dostupne.

Ne znam sta se desava, uspeo da prebacim mode na 2g/3g pomocu neke aplikacije, ali i dalje u opcijama nemam celu listu dostupnih modova...

Kucaj '#'#4636#'#' i u Phone info proveri Set preffered network type. (Zvezdica umesto apostrofa, nešto me zeza, neće da je prikaže).
Možda je kod nekog apdejta androida tu nešto promenjeno

@Yettel Srbija
Dok niste postali Yettel, dok ste jos bili Telenor kontaktirao sam preko fejsa tehnicku podrsku i trazio da mi se ne salju dosadne SMS poruke sa promocijama, to mi je tad deaktivirano i vise nisam dobijao te poruke. Sad, od pre nekoliko dana te dosadne poruke sa promocijama i glupostim su ponovo pocele da mi stizi pa me interesuje zasto je to ponovo aktivirano?

P.S. Nemam nista protiv poruka sa promocijala ali ga preteraste, po 2-3 poruke dnevno, aj jedna u 2-3 dana nije problem ali 2-3 poruke dnevno je malo mnogo.
Kako naše promotivne poruke ne bi stizale, potrebno je samo da povučeš saglasnost za obradu podataka preko naše aplikacije, samim tim promotivne poruke neće stizati, ali tada nećemo biti u mogućnosti da kreiramo personalizovane ponude za tvoj broj telefona. Ukoliko imaš dodatna pitanja, kucni nam putem privatne poruke, stojimo ti na raspolaganju.
Ne znam sta se desava, uspeo da prebacim mode na 2g/3g pomocu neke aplikacije, ali i dalje u opcijama nemam celu listu dostupnih modova...
Rado bismo detaljnije proverili samu situaciju, kucni nam putem privatne poruke. Proverićemo sve detalje.

~Yettel

Pozdrav ,
Ajde jedno pitanje vidim da se kompanija Yettel oglašava i promociju vrši za Yettel petak pa rekoh da pitam koje to sve dobio telefon i to podeljeno 1500 telefona !?!
Imam gospodo tri broja , non stop ( najviše iz radoznalosti ) , " ogrebem " i šta dobijem :
  • dan interneta ;
  • 10 gb za Instagram i Viber...
  • 30 % na artikle u Planeti sport ( za koje i oni koji nisu korisnici dobijaju popust ) i tako u krug svakog Petka...

Poslednja izmena:
Očigledno niko od nas sa foruma nije dobio telefon (eventualno da je prošle godine neko napisao da zna nekog ko je dobio..).
Sa druge strane, neka nas ima aktivnih korisnika Y. ovde na forumu 50, koji znamo još po recimo petoro ljudi u Y. mreži koji grebu, dakle 250. I to i da podignemo za 4 puta na 1000. Ta brojka od 1000 na recimo 1000000 korisnika mreže koji grebu petkom čini 0.1%
Pazi koja je šansa da neko od nas to dobije i napiše ovde 🥴

Očigledno niko od nas sa foruma nije dobio telefon (eventualno da je prošle godine neko napisao da zna nekog ko je dobio..).
Sa druge strane, neka nas ima aktivnih korisnika Y. ovde na forumu 50, koji znamo još po recimo petoro ljudi u Y. mreži koji grebu, dakle 250. I to i da podignemo za 4 puta na 1000. Ta brojka od 1000 na recimo 1000000 korisnika mreže koji grebu petkom čini 0.1%
Poštovani ,

Nisam napisao korisnicima foruma kao pitanje već izneo konstataciju .
Iskreno ne znam nikog da je nešto dobio od njih a iskreno puno ljudi znam ...
Ovde ima ljudi iz Yettela pa kako je njima to " izazov" neka odgovore ako imaju šta da kažu ...
Svako dobro 😃

Da li postoji mogućnost da se odradi promena fizički sim > eSIM bez odlaska u poslovnicu?

Pozdrav ,
Ajde jedno pitanje vidim da se kompanija Yettel oglašava i promociju vrši za Yettel petak pa rekoh da pitam koje to sve dobio telefon i to podeljeno 1500 telefona !?!
Imam gospodo tri broja , non stop ( najviše iz radoznalosti ) , " ogrebem " i šta dobijem :
  • dan interneta ;
  • 10 gb za Instagram i Viber...
  • 30 % na artikle u Planeti sport ( za koje i oni koji nisu korisnici dobijaju popust ) i tako u krug svakog Petka...
Ne znam da li si gledao seriju Bela Ladja kada Blasko reklamira "srecnog delfina", e ista takva situacija ti je i sa igrama na srecu nebitno koja je u pitanje (grebanje, krizanje, zaokruzivanje, pogadjanje).

Deezer mi je potrošio internet iz paketa, iako imam internet za Deezer (trenutno oko 8gb) u dodatku. Sada kada otvorim Deezer, piše Loading, što znači da i dalje vuče iz samo paketa. Isto važi za HBO.

Jel ima još nekog da mu se ovo dešavalo?

ovo je redovna pojava na yettelu. nekom skida ok kako bi trebalo a nekom umesto iz dodatka, skida iz paketa.. meni na dva broja skida ok iz dodataka, na trecem broju mi npr viber skida iz paketa umesto iz dodatka

Ne znam da li si gledao seriju Bela Ladja kada Blasko reklamira "srecnog delfina", e ista takva situacija ti je i sa igrama na srecu nebitno koja je u pitanje (grebanje, krizanje, zaokruzivanje, pogadjanje).
Jedno je humoristička serija a drugo život ...A sa svim ovim što nas okružuje ispada da smo mi u jednoj velikoj seriji nalik baš toj koju ste pomenuli.
Svako dobro

Ali brojka od 1500 telefona je 0,15% sto znaci da je neko dobio a cuti 😂

Pozdrav,

Zasto je nemoguce zastititi broj od iskljucenja dan pre zakazanog iskljucenja, koje je sutra? do sada je uvek moglo, ali ocigledno da je promenjeno.

Pozdrav,

Zasto je nemoguce zastititi broj od iskljucenja dan pre zakazanog iskljucenja, koje je sutra? do sada je uvek moglo, ali ocigledno da je promenjeno.
Zdravo, usluga zaštite od isključenja je dostupna za aktivaciju preko naše aplikacije od 24. do 29. svakog meseca, ovakva usluga je moguća za aktivaciju jednokratno u periodu od 20. do 20. u narednom mesecu. Ukoliko je potrebna dodatna provera, kucni nam svoje podatke putem privatne poruke.
Stojimo ti na raspolaganju.

Zna li neko kako da platim postpaid racun kad postari strajkuju i nije mi donet racun a rok je do 20og u mesecu?

Iscimaj ih na Twitter u DM, traži da ti proslede PDF. Nisi prijavljan za e-racun?
Ne mora ni podršku da cima, sve može kroz aplikaciju Yettel da se vidi tj. da se preuzme pdf račun kada se udje u istoriju računa tu su svi računi sa pdfom.

Prilozi

• Screenshot_2023-11-14-14-38-28-64_0c8dde9255920c0099cd9fdf817c8e30.jpg
    Screenshot_2023-11-14-14-38-28-64_0c8dde9255920c0099cd9fdf817c8e30.jpg
    34.3 KB · Pregleda: 10
Dugogodišnji sam korisnik Telenora/Yettela. Prošle godine sam u Oktobru produžio postpaid paket i uz paket uzeo mami neki običan telefon koji sam preko Mobibanke otplatio sledećeg meseca.
Skoro sam bio u poslovnici Yettela jer sam hteo da uzmem telefon na rate( verovatno bih ga otplatio u nekoliko rata) Medjutim radnica kaže da to nije moguće preko mog postojećeg paketa već da je jedina mogućnost da uzmem još jedan postpaid broj? Ili navodno morao bih da isplatim ugovor u celosti da bih mogao preko mog broja da uzmem telefon koji hoću. Dakle zbog telefona koji je koštao 10k dinara i koji sam odmah otplatio preko Mobi banke sada ne mogu da uzmem telefon na rate. Skorz bezveze razlog ....

Pozdrav, da li e-sim mora da se aktivira u poslovici ? ili moze preko vase Yettel aplikacije ?

nemam odgovor za konkretan model ali mogu reci da na a52 radi i Voice over LTE i Video over LTE 😃 ako vec imas taj model, mozes svakako da probas da li radi, ili tek planiras da kupis?
Nemam model, tek planiram da vidim šta kako, samo sam pitao da vidim kakav je status što se tiče drugih proizvođača koji nisu Samsung ili Xiaomi, pošto za njih znam da skoro svi modeli imaju omogućene VoLTE i ViLTE, ali hvala svakako! :)

Da li imate prijavljene probleme sa pozivima preko VoLTE na Motoroli edge 30 ultra?
Naime kada je uključen VoLTE sagovornik prijavljuje nasumično prekidanje audio signala, bez prekida veze. Jednostavno kažu da me nisu čuli na sekund ili više. To se ne dešava ako je VoLTE isključen, tada je sve OK.
Software je poslednji mogući, Crystal Talk AI je isključen (isto prekida i kada je uključen).
Telefon nevoljno koristim u normalnom modu, sa isključenim VoLTE kako bi razgovor mogao da normalno teče.
Hvala.

Nazad
Vrh Dno