Šta je novo?

mobile Me vnugo.

Lucas

Čuven
Učlanjen(a)
24.02.2002
Poena
690
Voleo bih da apple otvori radnju u srbiji - da mogu da odem tamo da im se naj## sveg po spisku!!!

ja sam nazalost od onih koji su se odusevili kad su culi za mobile me servis - i bili spremni da plate (dosta) da ga koriste. ili da ga imaju - posto je koristiti ga nemoguce!!!

evo - trenutno ne mogu da se ulogujem. unknown validation error. WTF??? zasto uopste treba ovakvom servisu pola sata da se prijavi???? kako mu ne treba ako idem preko browsera???? i kako je ****no moguce da nigde ne postoji neki killswitch koji ovo moze da resi. lepo je od applea sto ne komplikuje stvari - ali cini mi se da ih ne komplikuje da ih ne bi morao da ih resi - a ne da nas ne muci komplikovanim.

sta ja sad da radim??? da se zalim na apple forumu? saljem mail nekome?!

ovo vnugo inace od day one ne radi... i generalno apple uzasno radi sa svim vrstama sinhronizacije podataka...

jel imao neko slicnih problema? da ne moze da se uloguje?

Udahni duboko, pa izdahni, sve ce biti u redu.

ja ga koristim već mesec dane bez problema. Oni inace daju 60 dana trial, tako da ne znam tj. nisam naišao na takve probleme. Ako si platio najbolje da kontaktirapš apple support. Forumi nisu mesti za pronalaženje odgovora na te probleme.

vnugo = govnu?

Kakav rečnik, potpuno priliči IT forumu. :D

Lucas je upozoren za ovakav rečnik. Molim vas sve da se pridržavate nekih osnovnih pravila ponašanja.

Nazad
Vrh Dno