Šta je novo?

Mobile Barton overclock

• Začetnik teme Začetnik teme Mellow
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa ekstremniji je tecni azot od suvog leda tj. CO2.

p.s. 'Di nadjoste te Svedjane? 😀

Aca je napisao(la):
Koliko ja vidim, stvari sa doticnog linka stoje ovako:

Sammanfattning..

2550-2600 MHz Air cool
2650-2700 MHz H20
3100-3150 MHz (modified prometiea)
3200-3300 MHZ Dry Ice
3400-3500 MHz LN2

a 2,55-2,6 GHz-a sa vazdusnim hladjenjem i nije neki rezultat. 😉
Vidis kako si to lepo primetio. Evo, i ja se mucim, nikako da predjem 2.6 giga na vazduh 😉

Doduse, ne mili mi se da teram TT12 na nesto vise od minimum... :d

Delija je napisao(la):
Pa ekstremniji je tecni azot od suvog leda tj. CO2.

p.s. 'Di nadjoste te Svedjane? 😀

Pa da, zato je ovaj na suvi led postigao samo 3.300 MHz a onaj sa tečnim azotom preko 3500. Izgleda da su šveđani uzor za ezoterične dosetke po pitanju hlađenja, samo se pitam kako li onaj napravi screen shot za BIOS. 😀

Poslednja izmena:
CAR je napisao(la):
Vidis kako si to lepo primetio. Evo, i ja se mucim, nikako da predjem 2.6 giga na vazduh 😉

Doduse, ne mili mi se da teram TT12 na nesto vise od minimum... :d

Ko ti je kriv kad si uzeo krs primerak procesora. :eyebrows: :d:d

Visente je napisao(la):
Pa da, zato je ovaj na suvi led postigao samo 3.300 MHz a onaj sa tečnim azotom preko 3500. Izgleda da su šveđani uzor za ezoterične dosetke po pitanju hlađenja, samo se pitam kako li onaj napravi screen shot za BIOS. 😀

Nisu šveđani uzor, nego japanci, oni su prvi poceli da se bakću sa tečnim azotom.

Sa' ce nama legenda da smucka tecni hrom-vanadijum-peroksid -> samo da stigne da postavi novi theadar pre nego sto spali time pola Subotice :d

drfedja je napisao(la):
Ne bih se bas slozio sa tvojom konstatacijom. AN7 na 1.75 v za NBridge ne zeli da radi stabilno ni na 215 Mhz, a EpoX svaki radi na 220 bez dizanja napona na NB-u. Slicna je situacija i za vecinu NF7/NF7-S ploca.

Zanimljivo, sa 1.5 BIOS-om i na 1.75V max stabilno je 220MHz, ali sam pre neki dan nabasao na neki BETA bios u kom je ubacena SIP tabela iz DFI Biosa i ulazio sam sa 240MHz DC sinhrono u Windows, ali je pucao Prime brzo, nemam adekvatnu memoriju a i BIOS je jos teska beta i nestabilan je.

silverglider je napisao(la):
Sa' ce nama legenda da smucka tecni hrom-vanadijum-peroksid -> samo da stigne da postavi novi theadar pre nego sto spali time pola Subotice :d

Tebe tamo baš briga, a ja sam samo 200km južnije :d

MichaelZ je napisao(la):
Super , nego sto rece Simpson , ima jedna stvar sto mi bode oci :d

Sapphire 9600XT 256MB @ core 634 - mem. 371 :zgran:

Da li si to probao mozda u 3DMark-u bez artefakata ?
Imam Asus9600XT koji dostize 570/690 bez istih , a koliko vidim po internetu 580/700 je neki plafon .
Ti imas 634/742 ... 😀
Pa nije dzaba nick BMW M3. Covek voli brzu voznju :d

Nazad
Vrh Dno