Šta je novo?

Mobi Banka (ex Telenor Banka)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Чуди ме Алфа да ниси коментарисао ову ситуацију с личним картама?Да ниси постао фан ТБ?:D

Zvao sam ih, sokirani su :D Momak sa kojim sam pricao je rekao da prijavio nadleznim kolegama odmah i da ce mi se javiti cim bude imao vise informacija.
Inace radi se o preko 150 licnih karata.

Uradio si sta si mogao.

PS: nemoj sad da otvoris 150 firmi sa tim licnim kartama :)

Ukoliko nekoga interesuje razvoj situacije, cisto da vas obavestim da nema razvoja:d, proslo 24h od prijave, licne karte su jos uvek tamo, niko nije zvao.:smash:

A jel si ti ozbiljan ? :d

Verujem da je ozbiljan jer evo ja sad ne mogu da platim račun na klik :eek:

Majko moja šta je mene poteralo ovaj mesec :(

Šokantno, Skandal...

Danas mi je stigao izvod za prošli mesec. Dosta ažurno...

Ne mogu da izvršim plaćanje preko mobilne aplikacije. Konkretno hoću da izvršim uplatu preko opcije plati pravnom licu, i kad ukucam sve potrebne podatke ne mogu da promenim datum izvršenja transakcije. U aplikaciji stoji datum izvršenja 01.01.2000. i ne dozvoljava nikakvu promenu, a kad probam da izvršim uplatu obaveštava me da je prvi dan kad je moguće izvršiti transakciju 06.04.2017. Do sad sam 100 puta plaćao na ovaj način ali prvi put nailazim na ovakav problem. Jel ima još neki ovakav slučaj?

Edit : proradilo iz N-tog pokušaja.

NXT-L09

Poslednja izmena:
Meni ceo božiji dan javlja grešku u plaćanju račun na klik. Kontaktirao sam ih čekam da se jave da rešimo problem

Ja baš malopre platio dva računa na klik i prošlo bez problema.

NXT-L09

Ukoliko nekoga interesuje razvoj situacije, cisto da vas obavestim da nema razvoja:d, proslo 24h od prijave, licne karte su jos uvek tamo, niko nije zvao.:smash:
Pocni da ih stavljas Online sa maskiranim podacima, uz screenshot iz aplikacije, da vidimo koliko ce im trebati onda :) I sve to salju novinama :)

Koji Klik, BTW, Telenor?

Ko zna gde su jos licne karte...
I koliko jos ljudi ima medju dokumentima jos 150 licnih karata

Za pocetak uradi screenshot, bluruj i okaci ovde pa neka krene viralno po drustevnim mrezama.

Uh, ne njega samo, jadna TB posle, on sto ce da ih sredi....
<20 minutes later, after I stopped laughing>
Uh, cek da popijem vode malo da se povratim :)

Uh, ne njega samo, jadna TB posle, on sto ce da ih sredi....
<20 minutes later, after I stopped laughing>
Uh, cek da popijem vode malo da se povratim :)

Pa kad izadje u javnost sa informacijom neće biti baš prijatno.

Sumnjam da bi bilo objavljeno.

Poslednja izmena od urednika:
Viralni efekat na drustvenim mrezama je neprikosnoven.

Cudi me da jos nije objavio. Mozda je prazna puska? :)

Danas mi je stigao izvod za prošli mesec. Dosta ažurno...

Bas ti je stigao izvod ?

DzizdO bizdzo, trenutno zauzat otvaranjem novih firmi, ugovori na sve strane [emoji23][emoji23][emoji23]

Alfa sta si hteo reci...

Pa ne 'aju jer misle da smo bas svi bezmozgovici (i ono drugo) i da niko nece da odreaguje.

Dzidza bidzo, u koju grupu sebe svrstavas? ;)

Kazem ja da je on prezauzet [emoji23]

E drugari, juce popodne taman pre nego sto cu otvoriti firmu proverim i licnih karata vise nema :).
Niko me nije zvao niti ocekujem neki poziv sa objasnjenjem, naravno. Mogao je bar neko da se javi i kaze druze hvala sto nisam ostao bez posla.

Nije valjda da neko misli da sam vas lagao u vezi lk? Koja bi bila poenta?
Sve u svemu, drago mi je da su obrisane i da ih vise nema na mom nalogu.

Ovako je i kod mene - ne salju vise izvod već podsetnik da je izvod gotov i da moze da se skine iz android app ili webapp.

Možda nešto treba da se čekira i sl.? Kod mene nije ništa menjano; izvod je u attach-u.

Do ovog meseca mi je stizalo standardno - pdf na e-mail.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno